Únorová Christian Wunsch Meganite v Pekelným Baru

Únorová Christian Wunsch Meganite v Pekelným Baru

06. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek, 20. 2. 2015. se opět rozduní a rozvaří pekelnej kotel. Zásluhu na tom bude mít jeden z těch, jež by se dali označit za ztělesněním toho, čemu se říká techno, ikona elektronické hudby ,Christian Wünsch ze slunného Španělska
Ten navštíví pražský Pekelný Bar, jako jedno z posledních míst v Evropě, před jeho plánovaným dvou měsíčním tour po Asii. Navazuje takto na úspěšnou sérii klubovek Meganite, na které letos v říjnu vystoupila legenda CJ Bolland, v březnu mistr hard techna Mario Ranieri a loni v dubnu nestárnoucí Marco Zaffarano.
 

Na tuto událost je spuštěný předprodej za sympatických 120,- Kč a je do 19.2. či do vyprodání. Lístky jsou k zakoupení v Pekelným Baru, u promotéra akce, nebo na warm up Meganite akci, 7.2. v Pardubicích ve Žlutém Psu.

Z naši české scény byl vybrána kombinace mladých nejproduktivnějších techno dj´s včele s legendou a ikonou českého techna, dj Agentem.

Agent
Byl samoukem a všechny dovednosti, které si osvojil, odkoukal od zahraničních DJů, kteří vystupovali v Čechách. První neoficiální párty, na které jsem zahrál, byla Sedloňova rezidentní noc v kladenském klubu 19 v roce 1995.  V letech 1998 až 2002 jsem byl nejčastěji hrajícím DJem u nás. DJ Agent hostoval  v klubech téměř po celé Evropě a jeho vlastní produkce se stávala konkurenceschopnou. S kolegou a kamarádem Džejárem  v roce 2001 poprvé pořádali úspěšný festival Svojšice a později Agent rozjel sérii akcí Technomasters v pardubickém Ideonu, kde vystoupily např. dj Rush CJ Bolland, aj. Od roku 2001 je Agent oficiálním DJem společnosti Pioneer pro Českou a Slovenskou republiku. Nepodléhá trendům a snaží se jít svou vlastní cestou. Zůstává stranou "smetánky" českého dance music showbyznysu a párty samotné už pro mě nejsou na prvním místě. Díky své nezávislosti na hraní je hudebně svobodný a to je pro něj absolutně nejdůležitější.
 

B.One.K
Dalším kdo doplňuje tento nabitý line up je dj B.One.K , jehož prvopočátky v elektronické hudbě začínají jjž v roce 1996, kdy tvořil součást live formace soundsystému NSK. Od té doby vystoupil ve většině významných českých klubech , letních festivalech (Svojšice 2004, Cinda 2012, Route 333,aj.) , tanečních rádiových pořadech (Evropa 2, Radio Bonton, Radio Life, Radio Prácheň), byl promotérem mnoha klubových, venkovních, ale i rockových akcí,(Rockový Slunovrat 2008, MetalGate 2008) a je jedním z tvůrců tohoto mejdanu.

Lamycz vs. Shimita
Lamycz vs. Shimita nejsou jen sympatickým mladým párem,ale zároveň kvalitním dj duem, kterých je v Čechách poskrovnu. Kvalitní technosety, kvalitní klubovky,(My Name Is Techno) festival Svojšice, BPM Wars, aj, Hraní po boku světových techno ikon,jako jsou Mauro Picotto, Marco Bailey, CJ Bolland, Alexandr Kowalski, aj. To je pouze stručným výčtem, toho, co vše mají za sebou ,nebo spíše ještě před sebou. Ale spíše než sáhodlouhé povídání se přijďte přesvědčit na vlastní kůži,na akci Christian Wünsch Meganite nás potěší svým 2 hodinovým b2b setem.

Twin
Skoro se zdá, že Jižní Čechy jsou rodištěm talentů, jelikož dj Twin , který doplňuje line up odtamtud rovněž pochází . Na taneční scéně se pohybuje již od roku 1992 a je tvůrcem projektu Music Therapy a menších klubovek Drum´s in da house s předními CZ dj´s . Kombinuje DJ sety s live JAM hudebníků Saxofon Rich.fd (Skyline United Heads), Bongoman Raffael, Bongoman Dunstan Drummer (London), klarinet Dušan Klainer. Mimo to zahrál po boku světových dj´s jako jsou Space DJZ, CJ Bolland, nebo Colin Dale.

Více info: https://www.facebook.com/events/1525351551073625

Dodal: Bohous Kocian
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHRISTIAN WÜNSCH MEGANITE

Pátek 20. 2. 2015
Vstup: 150 - 200 Kč
Vystupují:
Christian Wünsch (Polegroup/ESP), Agent (CZ), B.One.K (CZ), Lamycz vs. Shimita (Technoconnection), Twin (Musis Therapy)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika