Kosheen vystoupí se symfonickým orchestrem i v Praze

Kosheen vystoupí se symfonickým orchestrem i v Praze

12. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
U nás velmi oblíbená a úspěšná anglická pop-rocková elektronická formace Kosheen si pro všechny své obdivovatele připravila opravdovou lahůdku. Kosheen se představí ve světové premiéře v České republice se členy symfonického tělesa Bohemian Symphony Orchestra Prague (BSOP).
Návštěvníci tohoto exkluzivního koncertu budou mít jedinečnou možnost slyšet naživo hity Kosheen v exklusivním živém provedení a nových aranžích spolu se symfonickým tělesem.

Bristolské taneční trio Kosheen se u nás skvěle zavedlo hned na začátku svojí kariéry před více než deseti lety, kdy se jejich hity "(Slip & Slide) Suicide", "Hide U", "Catch", "Hungry" nebo "Harder" z legenadárního alba Resist stali v celé Evropě nedílnou součástí všech tanečních party a radio charts. Od té doby se Kosheen stali hudební celebritou, která pravidelně bodovala v hudebních žebříčcích a hitparádách. Kosheen zároveň vystoupili jako hlavní hvězda všech významných letních hudebních festivalů po celém světě a u nás například na festivalech Colours of Ostrava nebo Sázavafest.

Kosheen

Zakladatel a producent Kosheen, Markee Substance, k tomu dodává: „Naším velkým snem bylo zrealizovat živé vystoupení Kosheen se symfonickým orchestrem, ale až nyní přišel ten správný čas.“ Markee s nadšením pro věc pokračuje: „Koncerty v České republice jsou pro nás vždy velikým zážitkem, a proto jsme se rozhodli to našim skvělým fanouškům u vás vrátit. Právě Praha je vhodné místo pro světovou premiéru tohoto projektu a jsme rádi, že jsme pro tento projekt našli skvělé hudebníky z BSOP, kteří tuto výzvu přijali. Dá se říci, že mi tak splnili mi můj celoživotní sen.“

„Myslím, že se fanoušci mají na co těšit a budou překvapeni spojením našeho elektronického zvuku s klasickými nástroji pod vedením dirigenta. Bude to doufám pro všechny velký zážitek,“ dodává.

Kosheen se prosadili svým atraktivním mixem trip-hopu, breakbeatu, alternativního rocku a drum'n'bassu. Široké pojetí elektronických hudebních stylů dělají z Kosheen absolutně vyhraněnou a netypickou skupinu, kterou tvoří Markee Substance, Darren Decoder - zpěvačka a spoluautorka některých písní Sian Evans. Skupina se po celou dobu své existence drží na výsluní evropské taneční scény a každým svým vydaným albem utvrzují o tom, že si právem zaslouží pozici jedné z nejoblíbenějších elektronických skupin současnosti.

Bohemian Symphony Orchestra Prague také slaví úspěchy prakticky po celém světě. Vysoká profesionální úroveň všech jejich hráčů je zárukou vynikající zvukové kvality, dokonalé plasticity a interpretování skladeb na nejvyšší stylové úrovni. Díky této skutečnosti má orchestr velmi široký repertoár. Kromě koncertování ve Vídni, Holandsku, Švýcarsku a Japonsku, vystupovali na exkluzivních turné se zpěvákem Alice Cooperem nebo s leadery kapel Nazareth, Deep Purple (Ianem Gilanem) nebo Rogerem z Queen.

Exkluzivní vystoupení formace Kosheen se členy symfonického orchestru pod taktovkou renomovaného dirigenta Martina Šandy se chystá na úterý 2. června v Praze v prostorách Forum Karlín.

Úžasný hudební zážitek – to je Kosheen v  plné sestavě za doprovodu symfonického orchestru Bohemian Symphony Orchestra Prague.

Snížené vstupné v předprodeji do konce února 2015 je 599 Kč, poté 799 Kč a VIP místo u podia za 1 250 Kč. Cena vstupenky na místě v den konání koncertu 899 Kč.

Předprodej vstupenek:
www.ticketportal.cz
www.ticketpro.cz

Více informací:
www.facebook.com/kosheenmusic
www.kosheen.cz
www.bsop.eu

Dodal: Kateřina Hlavinková, Presscode
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOSHEEN

Úterý 2. 6. 2015
Vstup: 599 - 1250 Kč
Vystupují:
KOSHEEN (UK) & Bohemian Symphony Orchestra Prague (cz)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika