Imodium a zakázanÝovoce pojedou Acoustic Tour 2015

Imodium a zakázanÝovoce pojedou Acoustic Tour 2015

16. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Imodium a zakázanÝovoce navazují na úspěšné loňské turné Mercedes-Benz Live Space. Tentokrát kapely koncerty pojaly akusticky. Obě skupiny připravily písně speciálně upravené na akustickou koncertní šňůru, které představí celkem na dvanácti zastávkách.
Společné turné odstartuje 21. února a jako host se představí parta Mother´s Angels.

ZakázanÝovoce slaví už 10 let svého působení a připravuje pro své fanoušky několik překvapení. První odměnou bude jarní akustické turné s kapelou Imodium. „S Thomem z Imodia jsme strávili celý rok 2014, nejdřív jako s producentem naší nové desky Automat na lásku a poté podzim na společném turné, které bylo tak fenomenální, že jsme se domluvili i na jaro,“ přibližuje navazující tour Pišto ze skupiny zakázanÝovoce.

zakázanÝovoce (foto: Jan Nožička)

Kapela připravuje speciální program, kde zazní ty největší hity v lehce upravených aranžích a ve své desetileté historii vystoupí akusticky téměř v premiéře.  „Akustické hraní je pro nás výzva, letos slavíme 10 let existence a nikdy jsme nic takového, až na tři koncerty, neudělali. Takže teď poprvé jako předvoj toho, co zamýšlíme k narozeninám. Naše tvorba není úplně zrozená pro unplugged, ale chceme ukázat, že to jde. Pomůže nám v tom host, který s náma pojede celé turné a v minulosti měl ke kapele blízko, víc neprozradíme.“ dodal frontman kapely. ZakázanÝovoce se také ohlásí s novým videoklipem, který se chystá natočit.

Imodium má za sebou celou řadu akustických koncertů, a to díky jejich proslaveným „Bytovým tour“. „Akustických koncertů jsme odehráli skutečně celkem dost, takže máme praxi. Našlo se i pár lidí, kteří tvrdí, že akusticky zníme lépe než normálně,“ tvrdí s úsměvem Thom z Imodia.

Imodium nepřestává překvapovat a kromě připravovaného dokumentu, na němž pracují s tvůrcem posledních videoklipů Martym 68, dají fanouškům k dispozici nahrávku s přearanžovanými písněmi. Půjde o pomyslné pokračování živého alba Akustika z roku 2008. „Chceme lidem nabídnout něco víc a zároveň jsme si uvědomili, že jsme po prvních dvou studiových deskách vydali náš první živák Akustika, teď máme za sebou další dvě studiovky, tak proč neudělat Akustiku 2. Tentokrát ovšem studiově,“ vysvětluje Thom. Digitální download bude k dispozici na supraphonline.cz. Atmosféru akustických koncertů doladí klávesista Ondra Potužník, který Imodia doprovodí jako pátý člen skupiny.

Mother´s Angels nejsou na hudební půdě žádnými nováčky. V povědomí se udržují díky koncertování na letních festivalech. Známí jsou ale také z rádia či televize. Momentálně aspirují na Objev roku v hudební anketě Žebřík 2015.

Seznam koncertů
21.2. VRCHLABÍ - Music Bar Bowl 
22.2. & 23.2. PRAHA - Rock Café
26.2. BRNO - Metro Music Bar 
27.2. MĚLNÍK - Stará Mydlárna 
6.3. KUTNÁ HORA - Česká 1
7.3. VIMPERK - Calypso 
12.3. PLZEŇ - Divadlo pod lampou 
20.3. BROUMOV - Městské divadlo
21.3. PACOV - Legenda Sport Bar
27.3. VYSOKÉ MÝTO - M-klub 
3.4. KLADNO - Poldofka

Facebook eventy: https://www.facebook.com/zakazanYovoce/events

Dodal: Jaroslav Sládeček
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED CAFÉ: IMODIUM A ZAKÁZANÝ OVOCE

Neděle 22. 2. 2015
Vstup: 140 - 180 Kč
Vystupují:
Imodium, ZakázanÝ Ovoce
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika