Henry Saiz zahraje za měsíc žive v Roxy

Henry Saiz zahraje za měsíc žive v Roxy

18. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Úplně poprvé v ČR nám 20. března představí svou live show madridský rodák, multiinstrumentalista a milovník umění Henry Saiz. Elegantní mix hypnotického housu, analog techna a retro-futuristického popu přijede představit na živo společně s bubeníkem/kytaristou a zpěvákem.
Večer plný nadčasové elektroniky vyšperkuje Henry navíc i svým dj setem.

Henry Saiz reprezentuje vše, co byste od španělského umělce mohli čekat - temperament, silný vztah k modernímu umění a cit pro atmosféru. Aktivní vztah k hudbě, ať už k té současné nebo starší, respekt k umělcům na poli hudebním, architektonickém nebo designovém a Henryho aktivity spojené se zajímavými projekty uměleckého charakteru – to jsou aspekty, které přenáší do své vlastní hudební tvorby.
 

První releasy na předních undergroundových labelech spatřily světlo světa v roce 2006 a svým zvukem oslnily i britská vydavatelství, mezi které patří například Renaissance, Global Underground nebo Bedrock. V roce 2008 založil vlastní label Natura Sonoris, který obdržel řadu ocenění a vydávají zde producenti jako Dominic Eulberg, Dosem nebo Alexander Kowalski. Prozatímním vrcholem je album Reality is for Those Who Are Not Strong Enough to Confront Their Dreams, jehož název krásně popisuje Henryho vlastní "pocitové" pojetí elektroniky.

Henry Saiz si do dnešní doby vypracoval velmi osobitý hudební jazyk, který se nelehce popisuje slovy, o to snadněji navozuje pocity rozmanitější než barevná paleta v rukách Dalího, jež je jeho velkou inspirací.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HENRY SAIZ

Pátek 20. 3. 2015
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
Henry Saiz live + dj set (ES), Dan Cooley (Roxy Prague), Michael C (Roxy Prague)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika