První vinyl Chinaski pokřtí Petr Janda

První vinyl Chinaski pokřtí Petr Janda

20. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Fanoušci populární kapely Chinaski si mohou od pondělí vychutnat bohatý analogový zvuk jejich posledního alba Rockfield. Nahrávka, která vznikala ve stejnojmenném legendárním britském studiu, jenž si oblíbili například Queen, Oasis či Coldplay, totiž vychází na vinylu.
Skupina ho poprvé představí a pokřtí v pondělí na již měsíc vyprodaném koncertě v pražském Retro Music Hall. Hlavním kmotrem bude frontman Olympicu Petr Janda. „Jsme rádi, že Petr roli kmotra přijal. Jeho kapela má totiž na svém kontě prodaných nejvíc vinylů v Česku,“ říká kapelník Chinaski František Táborský. 

Chinaski

Poprvé budou gramofonové desky Rockfield v prodeji právě na pondělním koncertě. Hned od úterý budou k mání i v e-shopu Chinaski. Chinaski se aktuálně chystají na již částečně vyprodanou šňůru čtrnácti koncertů, která začíná v březnu ve Velkém Meziříčí a končí 5. června v Lokti. Skupina jí podporuje vydání nahrávky Rockfield, která se záhy stala platinovou a nejprodávanější nahrávkou v České republice. Úspěšný byl i albový singl Víno, jenž je dlouhodobě nejhranější písní českých rádií (žebříčky IFPI). I přesto, že se v mnoha rádiích stále drží na špičce, kapela ho nedávno v éteru vystřídala novou písničkou s názvem Každý ráno. Ke skladbě vznikl i aktuální videoklip.

Dodal: Roman Helcl, BrainZone Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CHINASKI – ROCKFIELD

Pondělí 23. 2. 2015
Vystupují:
Chinaski - koncert a křest nového vinylu Rockfield
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika