Unplugged ve čtvrtek U Bukanýra

Unplugged ve čtvrtek U Bukanýra

23. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Pokud vám fantazie nechybí, pak ty obrysy vidíte zcela zřetelně... Tráva už se zase zelená, slunce pálí o sto šest, možná o sto sedm, k tomu azurové nebe a to největší ochlazení vám zaručeně zajistí průzračně čistá voda s třpytící se hladinou. Utopie?!
Pravda, v únoru se vám víc bláznivý sen zdát asi nemůže, ale vězte, že voda bude hrát ve čtvrtek 26.2. hlavní roli a vy se zahřejete možná víc, než je zdrávo. Takže honem – k ruce diář a tužku a rychle psát, než vám to tajemství už zase někdo vyfoukne! Do kolonky Čtvrtek 26. února (svátek má Dorota) napište Unplugged a do závorky jen tak pro jistotu Bukanýr. A pokud se řadíte mezi ty pečlivější, klidně si tam menším písmem a jinou barvičkou poznamenejte ještě: Face, Manda, Limyth a Merak. A máte to…

Co dál? Teď už je jen na vás, jak naložíte s inkriminovaným čtvrtečním večerem. Už zase po namáhavé práci kancelářské krysy domů k telce a ovladači, nebo si snad s námi také dáte rande v sympatické párty bárce na Vltavě pod Štefánikovým mostem? Čím dřív, tím líp – začínáme totiž už v osm večer a pořadí, kdy přesně těch osm rukou poškádlí ten velký mixážní pult značky Rodec, už také známe. Ta první hřejivá vlna útulným prostorem zavane v okamžiku, kdy MC Manda popadne mikrofon a DJ Face roztočí své nejnovější dvanáctipalcové kotouče z oblastí deep house a nu disco. Ty těm dvěma totiž už několik let sluší a cítí se v nich opravdu jako ty pověstné ryby ve vodě… Krátce po jedenácté žezlo převezme DJ a hlavně výtečný domácí producent Limyth, jemuž v ten samý den shodou okolností vychází i zbrusu nový remix pro značku Dutchie Music. A to si pište, že ho v jeho hudebním deep house příběhu uslyšíte s předstihem! Také další ze studiových šikulů, který holduje úplně jiným elektronickým subžánrům a reprezentuje svůj vlastní label io.lab, si tentokrát na zdejší palubě vystřihne set z oblasti house music. Jeho jméno je Merak a zdárně tuto noc dovede do finále, stále vehementně přikládajíc pod kotel!

Na zimní počasí si s tímto kvartetem určitě ani nevzpomenete. Hudba bude hřejivá, hlas vybroušený, také na dobře zásobeném baru vám vyjdou vstříc s výběrem něčeho ostřejšího a pokud si s sebou ještě vezmete přátele, s nimiž je vám nejlépe a rozumíte si po všech stránkách, půjde určitě o čtvrtek, na který budete dlouho vzpomínat… Potěšení je na naší straně a věřte, že si to ve vaší vybrané společnosti také patřičně užijeme!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. března 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, dMIT.RY (Neo Vilence) a OL-WIZ

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 26. 2. 2015
Vystupují:
djs Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Merak (io.lab), Limyth
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika