Názory osobností na Hradhouse 2006

Názory osobností na Hradhouse 2006

11. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pavel Tesař a jeho tým si dal tu práci a nechal si posoudit line upu na Hradhouse 2006 odborníky za slovo vzaté. Svůj názor vyjádřili Dan Cooley, Lucca, Fly (Rave.cz), BB Mike, Chris Sadler, Josef Sedloň, Aleš Bleha, Koogi a další.
DJ Dan Cooley (Roxy CZ)
Justin Robertson (UK) - Mistra Justina mám opravdu hodně vysoko a to nejen za hudební produkci už od dob jeho projektu Lion Rock v polovině devadesátých let. Jeho definitivní přesedlání k dj-ingu a produkci se ukázalo jako prozíravý tah, navíc vyšperkovaný Justinovým charismatem, citem pro mix a chutí hrát pro lidi. Brýle...hutné kotlety...klobouk a bunda do pasu...prostě pan Justin Robertson.

Michel De Hey (NL) - Léty prověřená kvalita z holandské nížiny. Slyšel jsem ho dvakrát a vždy měl jeho set smysluplný vývoj a perfektní dynamiku.Nejen skvělý dj, ale zároveň i velmi schopný producent.

Fergie (UK) - Velká jméno, které rozhodně dostojí svojí pověsti.

Pendulum (AUS) - Lahůdková záležitost od protinožců. Loňská deska Hold Your Color ukázala trochu jiné možnosti drumandbassu a tyhle pendulácké postupy lidi hodně zaujaly. Tarantula, Another Planet nebo titulní Hold Your Color jsou skladby první ligy.

Markantonio (It) - Tenhle Ital je pro mě neznámou, ale tipuju, že doporučila Lucca dle svého nejlepšího vědomí.

Diana D Rouze (PL) - Polská dj-ka číslo jedna je i polským dj-ským importem číslo jedna u nás.


Lucca (CZ)
Justin Robertson (UK) - Justina neznám osobně, ale líbí se mi jeho podání techhousu

Michel De Hey (NL) – můj oblíbený producent a dj,hraje „coxův funky groovy techno“ styl, který mám honě ráda

Fergie (UK) – s Fergiem se nikdy nenudíte a vždy je strašná legrace, neskutečnej pařman. Díky svému vlastnímu pořadu na bbc radio 1 má obrovksý přehled o novinkách a nejnovější hudbě. Moc se těším na jeho electro minimal techno set.

Markantonio (It) – je jeden z hlavních představitelů slavné „neapolské školy“, jeho ranní groovy techno roztancuje každého

Flo (Fr) - francouz Flo je už dlouho můj kamarád. Hudba tohoto dje a producenta je hodně ovlivněna Laurentem Garnierem, hodně experimentálních ploch a zvuků

Diana D Rouze (PL) – skvělá holka, má můj velký respekt, jak se vypracovala. Je a hraje sexy hudbu :)


Fly (novinář, Rave.cz)
Justin Robertson (UK) -Dobrá volba, legenda, která může přitáhnout na Hradhouse i vyspělejší publikum, které se vždy hodí…J

Michel De Hey (NL) - Dj, který ideálně zapadá do letité inteligentní linie „hradhouse djs“, kteří nejsou ani tak mega hvězdy, jako spíše kvalitní baviči.

Fergie (UK) -Asi mi je více bližší svou náklonností k fotbalu, než svojí prezentovanou hudbou…J

Pendulum (AUS) - Absolutní pecka, fenomén, na zlomených kolbištích minulého roku, geniální nu sound, asi nejstrměji stoupající zboží díky svým mega hitům (Another planet, Vault) a remixům Prodigy…

Markantonio (It) - Vcelku příjemná produkce, která sluší Lucce, jako dj jsem ještě neslyšel, ale tipuji to na jasnou „talošku“, která už se mi ale momentálně vzdaluje…

Flo (Fr) - Příjemné překvapení na Rio de Riviera, inteligent music, ideální jako warmuper pro hvězdy!

Diana D Rouze (PL) - Co dodat, tato dívčina nezklame, pohodářka, kterou lidi berou!


DJ BB Mike (CZ)
Justin Robertson (UK) – kultovní osobnost světové taneční scény, začínal ještě v dobách acid housu, nemá vyhraněnost stylů, dokáže skvěle pobavit publikum, dělal nějaký remixy např. pro Bjork…

Michel De Hey (NL) – hraji od něj hodně věcí, je to skvělý producent, jeho tracky mají hutný tvrdý spodek, jako dj je vynikající, výborně mixuje a má svůj “holandský” styl J, je to asi nejlepší holandský techno dj.

Fergie (UK) – jedna z nejvýraznějších osobností britské taneční scény, na jeho set se vždy těším

Pendulum (AUS) – z týhle strany země toho moc neznám :_( pokud je to AustrálieJ )

Markantonio (It) – vynikající dj, typický zástupce italské školy, má svůj specifiký styl, groovy, funky basové linky, určitě naladí publikum do happy nálady J

Flo (Fr) – Velice talentovaný, I když ne zatím příliš známý producent, myslím, že vydává na Funktion records, víc jej neznám..

Diana D Rouze (PL) – Mám její track, co vyšel na polském labelu Hedonic records, a osobně se mi z celého alba líbí nejvíc, určitě o ní ještě hodně uslyšíme, navíc je to celkem pohledná a šikovná djka, takže určitě půjde nahoru J


DJ Chris Sadler (CZ/UK)
Justin Robertson (UK) - Není žadný tajemství, že Justin je "můj kuň". Byl pro mě velkou inspirací už od začátku mé kariéry. Poslední dobou se pomalu stáva nepravidelným rezidentem mého večírku v Roxy - Climax. Jeho sety vždycky překvapí ale nikdy nezklamou.

De Hey (NL) - Další člověk, který hrál na Climaxu. Michel je sympaťák a jeho inteligentní a zajímavý techno je mi rozhodně blíž k srdci než techno v podání většiny jeho Německých nebo Švédských kolegů.

Fergie (UK) - Mladý Ir, který dobil Anglii. Jednoznačně jeden z nejpopulárnější DJů a producentů na Britské scéně. Dokonce pár jeho desek by se našlo i v mé sbírce.

Pendulum (AUS) - Ohledně k tomu, že junglová scéna je tak trošku mimo můj rajon, tak se příznám, že Pendulum neznám ale slyšel jsem, že Australané milujou své zlomené beaty takže jungle DJ z Australie by mohl být trefa do černého.

Markantonio (It) - Není to náhodou manžel Jennifer Lopez? :o))))))

Flo (Fr) - Tak toho sice neznám, ale jak se v minulosti mnohokrát ukázalo, Francouzi mají prostě cít pro hudbu, takže si ho určitě poslechnu.

Diana D Rouze (PL) - Hrál jsem s ní na Mayday v Polsku ale bohužel jsem si jí nestihnul poslechnout.


Josef Sedloň (DJ a publicista)
Justin Robertson (UK) – britská legenda, která začínala uz koncem 80.let v slavném taneční lihny Manchestru, vlajkový dj noci Bugged Out.

Michel De Hey (NL) – jeden z předních holanských techno/progressive DJs

Fergie (UK) - jedna z hlavních postav současného hardhousu/techna

Pendulum (AUS) - lonský objev na junglové scéně, který se proslavil albem Hold you colour a také povedeným remixem pro Prodigy.

Aleš Bleha (promotér a vizionář)
Justin Robertson (UK) - Justin je britská trvalka, pamatuju si ho už od svých úplných počátků a dodneska mám moc rád jeho desky jako Lionrock. A navíc, stále je to DJ, který umí překvapit novou muzikou a to se cení.

Michel De Hey (NL) - Jedno z těch nových jmen, kterých se v poslední době vyrojilo tolik, že to až člověk nestíhá. Slkyšel jsem ho loni na Coxovi a myslím, že ne naposledy.

Fergie (UK) - Tohle je hodně dobrý DJ a jeho sety jsou hodně aktuální. Kdo má rád moderní elektro, ten si určitě zamiluje i Fergieho.

Pendulum (AUS) - Njesem zrovna junglista, ale Pendulum jsou jedni z těch, co docela můžu. Desky neznám, ale dostal se ke me jejich set a to je dobré.

Markantonio (It) - Tady nevím, tenhle pán mi nic moc neříká, tedy kromě toho že jeho jméno poměrně často vidím někde na plakátech u nás.

Flo (Fr) - Tak tady se přiznám bez mučení: Neznám.

Diana D Rouze (PL) - Diana je dobrá holka, i jako DJka obstojí. Ale to myslím hlavně v Brně nemusím říkat, protože tam hrála už několikrát.

DJ Felipe (A)
Difficult... I dont know Justin and Pendulum! I never heared
Fergie and Flo playing. Markantonio and Diana are friends but they
havent done anything trendy recently! And Michel is a great Dj and
producer and the local hero from the Netherlands which everybody
knows I guess due to Carls support. Sorry that I cant tell you more...


Dodo.Man (SK)
Justin Robertson (UK) - Vynikajúci producent, poznam ho ešte z doby mojích začiatkoch, jeho veci ktore robil v ramci projektu LIONROCK, ako dja som ho zatial nepočul hrať naživo, ale aj napriek tomu si myslim ze bude vyborným headlinerom Hradhousu.

Michel De Hey (NL) - jeden z mojích najobľúbenejších techno producentov, spolu so Steve Rachmadom, stara holandská škola, jeho veci poznám hlavne s EC Records, ktorý som si pravidelne kupoval. Naživo som si ho vypočul asi pred 7 rokmi, ked som návštívil DANCE PARADE v Rotterdame, osobity dj s vlastným soundom, mam ho moc rad.

Fergie (UK) - poznam ho z RADIA 1, BBC, naživo som ho este nepočul hrat, jeho vlastnu produkciu vobec nepoznám

Pendulum (AUS) a Markantonio (It) nepoznám

Flo (Fr) - počul som o nom velmi malo, najprv som si ho plietol s nemeckym djom X:FLO,....

Diana D Rouze (PL) - viem ze teraz pravidelne hrava v čechach a na slovensku, ale nemal som možnosť si vypočuť jej hranie.


DJ Koogi (CZ)
Justina Robertsona - jsem sledoval dřív, když působil v projektu Lionrock. To me dost bavilo. Singl Rude Boy Rock je pro mě dodnes jedním z nejlepších mejdanových tracků. Jeho karieru v rovných beatech vůbec neznám, nicméně vím, že je skvělý DJ.

Pendulum - jsou pro mě novodobí Bad Company - obrovský úspěch s debutovým singlem a přišli s vlastním soundem, který ovlivnil řadu dalších producentů. Navíc umí parádně jak tvrdé věci, tak pohodovější melodické skladby. Pendulum jsou na dnb scéně velkým pojmem.

Ostatní borce z toho seznamu vubec neznam.


DJ Javas (CZ)
Pokud se mám vyjádřit k vystupujícím hvězdám na letošním ročníku Hradhouse, bude má odpověď znít asi takto. Kromě francouzkého DJe Flo, jehož jsem slyšel na festivalu Rio de Riviera a který mě velmi překvapil svým klidným setem plným zvukově čistých tracků, nemohu moc posoudit ostatní učinkující, protože jsem zatím neměl tu čest nikoho z nich slyšet ani neznám jejich vlastní produkci. Samozřejmě osobnosti typu Justin Robertson, Fergie, nebo polská diva Diana D Rouze jsou my dobře známy jako jména, ale mé obzory jsou tímto omezené, jelikož při poslechu či výběru hudby, nebo návštěvě párty dávám přeci jen přednost více anonymním a neohraným věcem. Já ovšem pevně věřím, že mě určitě někdo z nich letos velmi dobře pobaví. Osobně fandím Justinu Robertsonovi, toho už se chystám poslechnout si dlouho, ale zatím se mě to nepodařilo. Takže se moc těším.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika