Public Service Broadcasting poprvé v ČR

Public Service Broadcasting poprvé v ČR

05. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedinečný britský hudební projekt Public Service Broadcasting se představí poprvé u nás. Dvojice londýnských hudebníků, která si rychle podmaňuje svět svou unikátností, přijede se do pražského klubu Chapeau Rouge 21. května v rámci tour ke svému druhému albu, nazvanému The Race For Space.
Pamatujete na pořad Hledání ztraceného času? Něčím podobným se pravděpodobně nechala inspirovat britská skupina Public Service Broadcasting. Dva hudebníci, u kterých máte pocit, že se vyloupli spíše ze sborovny střední školy 70.let, J.Willgoose, Esq. a Wrigglesworth, ve své hudbě sjednocují zdánlivě nesjednotitelné – dobová hlášení, monology z infofilmů nebo z propagandistických snímků z doby dávno minulé – a žívé banjo, bicí, kytaru či elektroniku, čímž oblékají minulost do velmi moderního hudebního kabátu.
 

Jejich debutové album Inform – Educate – Entertain vyšlo v květnu 2013 a rychle získalo vysoká hodnocení od prestižních médií jako The Guardian, The Independent nebo Artrocker Magazine. A jiné úspěchy na sebe nedaly dlouho čekat – úspěšná vystoupení na jedněch z největších festivalů světa v Glastonbury, Green Man nebo Bestival jsou toho důkazem.  
 
Na novém albu, které je teprve týden a pár dní staré, se Public Service Broadcasting vrací k době studené války a vrhnou nás zpět do doby, kdy zuřil zápas mezi SSSR a USA o to, kdo se stane vesmírnou velmocí.
 
Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a uši o jedinečnosti tohoto muzikantského dua. Nenechte si ujít jejich vůbec první vystoupení v ČR a navíc v intimním prostředí klubu Chapeau Rouge. Vzhledem ke kapacitě klubu je počet lístků omezený – vstupenky jdou do předprodeje v pátek 6.3. a jsou k dostání v sítích GoOut a Ticketpro.
 
FB event: https://www.facebook.com/events/932277096824115/

Dodal: Štěpán Farkas, Fource Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PUBLIC SERVICE BROADCASTING

Čtvrtek 21. 5. 2015
Vystupují:
Public Service Broadcasting (UK) + SOURCE OF NOISE s QOTA DJanes
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika