Shotgun Euro open air 2006

Shotgun Euro open air 2006

12. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Shotgun Euro open air proběhne 1.-2.9. v prostorách vodní nádrže Kristýna poblíž hranic s Polskem a Německem. Letošní ročník slibuje 4 pódia a ranec pořádné zábavy.
Pod názvy Blush, Gamboge, Violet a Rose se skrývají dvoudenní nabité line upy 4 scén. Techno, jungle/dnb, house a minimal. To jsou hudební škatule, které čekají na své tanečníky.

shotgun

Blush stage představuje staré i nové trendy v technu spojené se jmény Britů Maxe Duleyho, Paula Damage Baileyho, Makatona či Slováků Bosse, Rumenigeho s Loktibradou nebo Čechy v čele s Elektrabelem, Nikou77 ve společném setu se Slovenkou Maylou. K osobnostem naší scény samozřejmě patří i Kaisersoze, Spyro a Daho vs Ginger. Další neméně kvalitní a velice zruční jsou Mindhole live, Machine Funck, Subgate, Kwaczo, Tomig, Akitom, Skull a Kew.

Gamboge stage je pro nejsilnější z vás, kteří se nebojí ohýbat a lámat zároveň. Připraveni jsou drumandbassoví djs Noisia z Nizozemí, členové crew 2-3 No Money, Reverb, Sayko, multizlámaný bavič Philip TBC, ostřílení Koogi feat Lindee, produkčně nadaní a velmi pilní Touchwood & Igraczech, Polák Bun:ski a ostřílení, i když ne tak medializovaní Peet, Elwira, Merkur, Beast67, Škuban, Moower.

Violet stage je zasvěcena taneční hudbě zvané odnepaměti house. Svůj um na ní prokáží Tvyks s Diomem, Dys Martin s Klárou Nemravovou, Milky, nestárnoucí Josef Sedloň, charismatická E-Lite, Braun, Face, Yannick, Drahota, Saboteur, THCz DJs Blond, Brady a Next, Jeny, Floyd a Andrew ve společném setu se Sannym.

Rose stage šíří klid a uvolnění. Minimal je škatulka, která si zaslouží pozornost stejně jako DJs, kteří tento směr razí ve Střední Evropě. Připraveni jsou vizionáři ze Slovenska Tibor, Milos & Skank v projektu Milkshake, český průkopník Subsist, nestor downbeatu Stanzim, šikovný Plzeňák Nipp v živém vystoupení, alter ego Kaisersozeho Aleph, Rivendel, stoupající hvězda Click Joe, T.C.O., pestrý klikač Monotype, hlava Dynamic Line Mooris, Subgate, který si bere letos s sebou 2 kufry taneční hudby a MMS.

Nejen headlinery jednotlivých scén vám samozřejmě v následujících týdnech představíme. Přiblížíme vám dění v přípravách a nedílnou součástí komunikace k vám budou standardní informace o předprodejích, ubytování atd.

Hudební produkci bude doplňovat bohatý světelný park a videoprojekce a masivní sound system. Všechny scény na tomto festivalu budou zastřešeny, takže by Vám hudební vyžití neměl znepříjemnit ani případný déšť.

Vstupenky v síti Ticketstream od 15.07.Cena vstupenky na jeden den za nejlevnějších 150 czk + poplatek.

www.shotgun-festival.com

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika