Podpořte hardbeat - tištěný časopis o elektronické hudbě

Podpořte hardbeat - tištěný časopis o elektronické hudbě

19. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Taky vám chybí na časopisovém trhu něco, co byste si rádi přečetli? Zdá se vám internet přeplácaný informacemi? Chcete se dozvědět o dění na elektronické hudební scéně?
Pak si budeme rozumět.

Vydáváme časopis, který není jen o moderních trendech nebo drbech a neobsahuje mraky informací, které za minutu zapomenete. Naším cílem je vydávat časopis, který informuje o elektronické hudbě v kontextu. Prostě a jednoduše pro vás vybíráme to podstatné.

hardbeat časopis
A co se myslí elektronickou hudbou? Neradi škatulkujeme, proto používáme toto obecnější spojení. Pod elektronickou hudbou si můžete vlastně představit vše, kde se používají vedle akustických nástrojů i počítače, syntetizátory a další podobné nástroje. Pravděpodobně se v našem časopise nedočtete o Maxim Turbulenc, Veroně nebo Kabátech, i když i oni elektronické nástroje využívají, ale kdo ví, i dříve rocková Lucie udělala jednoho dne elektronickou skladbu Pohyby :-).

hardbeat
Chcete přeci jen škatulky? Tady je máte: Chill-out, Drum and bass, Synthpop, Dubstep, Rave, Hardstyle, Dubstyle, House, Acid, Electro, EBM, Electroswing, Jungle, Techno, Schranz, Trance, UK garage, Downtempo, Acid jazz, Ambient, Breakbeat… máme pokračovat? Stylů a substylů je spousta, takže u nás v časopisu si každý najde to svoje.

Stávající redakce se neskládá z žádných nováčků nebo rychlokvašek, co začali chodit do klubů, protože to je moderní. Na hudební scéně se pohybujeme už od poloviny 90. let, někteří z nás jako DJové, jiní mají zkušenosti z obdobných časopisů, které tu na přelomu tisíciletí vycházely, další se zase hudbě věnují po autorské stránce nebo jen se o hudbu dlouhodobě zajímají a mají tak obrovský rozhled...

První číslo jsme vydali už v únoru, kvůli omezenému rozpočtu jen v nákladu několika stovek kusů a v menším rozsahu, než bychom sami chtěli a dokázali naplnit. S pomocí hithitu bychom chtěli vydat letos ještě další 3 čísla (ideálně 5 do konce roku) o rozsahu minimálně 48 stran s kvalitní brožovanou vazbou. Nevylučujeme ani nějakou formu přílohy, doba CD už je za námi, takže máme v plánu využití modernějších metod.

V časopisu najdete kromě rozhovorů s více či méně známými osobnostmi i novinky ze světa hudby, recenze na aktuální alba, singly, technické zajímavosti, tipy do zahraničí, nezapomínáme ani na novinky na poli internetu – podcasty, mixy, věci ke stažení. Přinášíme reporty z proběhlých akcí, pozvánky na chystané párty po celé republice, sloupky o aktuálním dění a spoustu dalšího.

Více o časopisu, včetně novinek na www stránkách, na facebooku, twitteru.

Kampaň na podporu časopisu běží na hithitu: https://www.hithit.com/cs/project/1235/casopis-hardbeat

Dodal: Lukáš Zeman | časopis hardbeat
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika