Krafty Kuts na Špindl Spring Sessions

Krafty Kuts na Špindl Spring Sessions

19. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Burton Špindl Spring Sessions, to jsou nejen tři dny ježdění v pečlivě upraveném snowparku, ale také tři večery nabité programem, ze kterého si může vybrat doslova každý. Hlavní hvězdou tří po sobě jdoucích Jägermeister Party Nights je bezpochyby britský breakbeatový DJ a producent světového formátu Krafty Kuts (UK), jehož sety se vyznačují neskutečnou energií
Hiphopové fanoušky potěší a nakopnou v rámci Bigg Boss Stage PSH (Orion, Vladimir 518 a DJ Mike Trafik doplněni o Refewa) a DJ Wich & LA4, v rytmu ska a reagge proběhne vystoupení Fast Food Orchestra, Mydy Rabycad představí svěží elektroswing a Kapitán Demo pobaví svými texty. Po celé tři dny budou návštěvníky provázet DJs Akvamen, Robot, Jorgos, N´Zym a DJ Mike Trafik kteří jsou se snowboardingem spojeni jako prkno s vázáním.
 

HUDEBNÍ PROGRAM:
ČT 26.3 JÄGERMEISTER PARTY NIGHT (Party stan) - Kapitán Demo, DJ Akvamem & DJ N´Zym

PÁ 27.3 JÄGERMEISTER PARTY NIGHT (Party stan) - DJ Wich & LA4, Mydy Rabycad, DJ Robot, DJ Akvamen & DJ N´Zym

SO 28.3 JÄGERMEISTER SEASON CLOSING PARTY (Party stan) - Fast Food Orchestra, BIGG BOSS STAGE/PSH (Orion, Vladimir 518, DJ Mike Trafik, Refew), KRAFTY KUTS (UK), DJ N´Zym, DJ Mike Trafik & DJ Jorgos

Burton Špindl Spring Sessions 2015

KRAFTY KUTS
Krafty Kuts je jedním z velkých hráčů světové klubové scény. Za svoji kariéru získal množství ocenění, mimo jiné byl osmkrát označen vítězem Breakspoll Winner, časopis DJ MAG jej označil za nejlepšího mezinárodního Dje a udělil rovněž jednomu z jeho singlů vítězný titul, spolupracoval se jmény jako The Prodigy, Fatboy Slim či Rolling Stones. A to přes to, že začínal jako majitel obchodu s hudebními nosiči, který otevřel již na začátku 90. let minulého století. Jak už to ale u talentovaných lidí bývá zvykem, s prodejem muziky se nespokojil a po několika letech za pultem se rozhodl muzice věnovat na plno jako její tvůrce, producent a DJ.

To se psal rok 1996 a pro všechny milovníky zlomených beatů to bylo skvělé rozhodnutí. Kraftyho label „Instant Vibes“, který založil před dvěma lety, mu dává plnou tvůrčí kontrolu nad hudbou. Pokračuje jeho milostný románek s breaky, kterým věnoval celý svůj profesionální život, vyhledává nové talenty, jako jsou například Marten Hoerger, Calvertron, Jay Robinson. A my se na něj můžeme těšit v sobotu 28. března ve Špindlerově Mlýně.

PSH
 je česká rapová skupina působící od poloviny devadesátých let 20. století. Jejími zakládajícími členy byli rapper Orion a DJ Shitness. V této sestavě nahráli první dvě demokazety Peneřina těžká dřina a Párátka Adventní Expresní Lyrici. Debutové album Repertoár vydali na vlastním labelu  Terrorist? v sestavě Orion + Vladimir 518 + DJ Richard. V roce 2003 DJ Richarda vystřídal DJ Mike Trafik. O tři roky později vydali PSH desku Rap´n´Roll, pak se členové kapely pustili na čas do vlastních projektů. Další společné řadové album pod názvem Epilog vyšlo v na začátku května 2010, ještě před tím ale PSH vytvořili soubor toho nejlepšího pod názvem Zpátky do dnů - The Best Of (2009). V roce 2011 vyšlo DVD Videodrome, které obsahuje vybrané videoklipy PSH od roku 1998 až po rok 2011. Na DVD nechybí například tracky Jižák, Praha, Můj rap, můj svět, Parket, ale ani klipy ze sólových projektů. Mezi ně patří video Vladimira 518 a Kateřiny Winterové k písni Du Dolu nebo Orionovo Teritorium. DVD obsahuje také bonusový dvacetiminutový dokument o PSH nazvaný Tenkrát na Východě.

DJ Wich a LA4
Psal se rok 1993 a DJ Wich se seznámil s Indym a LA4, kdy spolu začínali všichni na pražské graffiti scéně. V roce 1998 vzniká skupina Indy a Wich, kde Indy působí jako rapper a Wich jako producent. Často spolupracují s raperem LA4 (také jako Lavor, Lafor nebo Gizmo), který se objevuje i na jejich vystoupeních a je třetím členem Indy & Wich. Jak už to v hiphopu bývá, hudebnící spolu tvoří dočasné formace napříč scénou a spolupráce mezi DJ Wichem a LA4 patří mezi ty nejdéle trvající. V prosinci roku 2014, více než 20 let od jejich seznámení, vychází pod Golden Touch Records dlouho očekávané Panorama, které produkčně zaštítil DJ Wich a rapově pak LA4. Na tomto albu se jako hosté objevují zásadní jména českého a slovenského rapu, zároveň dali Lavor s Wichem prostor i mladým talentům. Na Burton Špindl Spring Sessions 2015 pak dají prostor diváků aby vytvořili atmosféru, na kterou se nezapomíná.

FASTFOOD ORCHESTRA
Kapela se zformovala v letech 1994-96, tedy v době, kdy mnoho návštěvníků ještě nebylo na světe, a od roku 1998 začala aktivně vystupovat po klubech. V roce 2000 kapela vydává své debutové album s názvem "Fugison party" a o dva roky později vychází stylově mnohem více vyhraněnější "Lastfood" a za další dva roky deska s názvem "Mangrooves", která je oproti dvěma předešlým deskám obohacena o hlas v současné době více méně stáleho toastera Dr. Karyho. V roce 2008 Fast Food Orchestra vydávají zatím poslední desku "Urban Menu", na které je znát posun k větší stylové rozmanitosti a obohacení zvuku kapely o prvky reggae, dancehallu, ragga, rocksteady, punku, hip-hopu, popu nebo breakbeatu. 

MYDY RABYCAD
Mladá electroswingová kapela z Prahy, která vznikla na začátku letních prázdnin roku 2012. První koncert odehrála 12.10. téhož roku, o rok později křtila své první CD „Let Your Body Move“ a letos v březnu představila světu svoji druhotinu „Glamtronic“. Nato, že existuje necelé tři roky toho již kapela stihla hodně. Koncertuje po celé republice, objeli většinu důležitých letních festivalů a po vydání druhého albe se chystají na vystoupení do Švýcarska, Německa a Anglie. Elektroswing v jejich podání je zábavný a chytlavý a zpěvačka Žofie ve stylu a nepřehlédnutelná.

KAPITÁN DEMO
Tento interpret je cíleně zahajen tajemství. Podle promomateriálů je Kapitán Demo česko-italský multimilionář, žijící v Miami na Floridě. Tam tvoří, utrácí své miliardy a vzpomíná na dobu, kdy musel pracovat. Možná proto se rozhodl vydat desku, kterou, jak uvádí, natáčel nejen na Floridě, ale také v Praze a na Vysočině. Ve skutečnosti jsou všechny skladby z dílny Jiřího Buriana, o mix a master se postaral Ecson Waldes a právě tito pánové představí svoji zbrusu novou desku „Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se až budeš normální.“

Dodal: Marek Teyssler, snowparkdesign.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BURTON ŠPINDL SPRING SESSIONS

Čtvrtek 26. 3. 2015 až Neděle 29. 3. 2015
Vystupují:
Kapitán Demo, DJ Akvamem & DJ N´Zym, DJ Wich & LA4, Mydy Rabycad, DJ Robot, DJ Akvamen & DJ N´Zym, Fast Food Orchestra, BIGG BOSS STAGE/PSH (Orion, Vladimir 518, DJ Mike Trafik, Refew), KRAFTY KUTS (UK), DJ N´Zym, DJ Mike Trafik & DJ Jorgos
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika