David Guetta přiveze monstrózní show

David Guetta přiveze monstrózní show

03. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
David Guetta, jeden z nejslavnějších djů současnosti, se už tento pátek vrátí do Prahy. A návrat to bude velkolepý, návštěvníky čeká dvouhodinová show v obří produkci.
Při ní bude použito 150 metrů čtverečních ledkových obrazovek, přes 100 tzv. inteligentních světel, 200 kilogramů konfet a 480 kilogramů oxidu uhličitého na kouřové efekty.

David Guetta

„Produkce je samozřejmě moc důležitá. Když se dostáváte s návštěvností nad deset tisíc lidí, musíte svou show udělat srovnatelnou s velkými rockovými koncerty.“ říká David Guetta. „Nechci ale vyrukovat s tanečníky nebo něčím kýčovitým, půjde hodně o osvětlení a speciální efekty. Musí to být zážitek, a vím, že lidi se soustředí na samotnou hudbu, takže nechci, aby byli jako v kině, kde se koukají na film.“ doplňuje DJ, který se na vizualizaci show sám autorsky podílí.

Přestože dramaturgii večer Guetta neodtajnil, je víceméně jisté, že v rámci večera zazní všechny skladby, se kterými se dostal na vrchol světových hitparád. Ty momentálně ovládá i se singlem Hey Mama z aktuálního alba Listen, které sám označuje za svoji nejosobnější nahrávku.

„Měl jsem kratičké období ve svém životě, kdy jsem bral všechno hodně emocionálně a skládal jsem o tom i písničky s klavírem. Ale celé album nemá takovou náladu, je tam hodně barev a nejen Hey Mama ale i další písničky dělají z Listen takovou tu sexy desku na mejdany. Hudbou člověk vyjadřuje své pocity v určitém období a já jsem povahou spíš veselý člověk, byl jsem vždycky takový ten typ na mejdany a párty – a k tomu se chci vrátit.“ naznačuje Guetta směr, kterým by se rád vydal při další desce. Jak ale vzápětí dodává, živá vystoupení jsou pro něj prioritou.

„Považuju se především za DJe. Všechno, co dělám, se soustředí na ten moment, kdy vyběhnu na pódium a pustím desky. I ve studiu jsem často v myšlenkách na pódiu a pouštím desky, které v tom studiu dělám. Takže – na prvním místě DJ! A myslím, že to lidé vnímají. Když jsem na pódiu, bavím se s lidmi, je to náš velkej mejdan. Vůbec to není o tom – Koukejte, co umím. Ale - Jsem tu s vámi a pořádně tu párty rozjedeme. Takže, Praho, těš se!“. vzkazuje David Guetta tuzemskému publiku, pro které zahraje už tento pátek v O2 areně. Večer zahájí ve 20 hodin DJ Sylon.

Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal.

Více na www.maniapromotion.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DAVID GUETTA - LISTEN TOUR 2015

Pátek 5. 6. 2015
Vstup: od 1190 Kč
Vystupují:
David Guetta (FR)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika