Fink na podzim znovu v Česku

Fink na podzim znovu v Česku

08. 07. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
O tom, že se u nás muzikantovi z Británie líbí, není pochyb. Letos vyprodal MeetFactory a zahraje i na jednom z českých festivalů. Právě probíhající turné s názvem Hard Believer bude mít na podzim dvě české zastávky - 9. listopadu v pražském Roxy, o den později v klubu Fléda v Brně.
Fink už pár let ukazuje, že písničkářství může mít mnoho podob – náklonnost k elektronice, ambient, blues nebo folk. Poslední deska Hard Believer vyšla vloni pod jeho vlastním labelem R’COUP’D. Vedle frontmana Fina Greenalla kapelu tvoří další dva členové - Tim Thortnon na bicí a kytaru a Guy Whittaker na basu.
 

Album Hard Believer, v pořadí již šesté, je mistrovskou kolekcí písní od umělce na vrcholu svých tvůrčích sil. „Chtěli jsme jít o něco hloubš, měli jsme daleko větší hudební ambice,” vysvětluje Fin, „chtěli jsme posunout zvuk kupředu a přitom neztratit sami sebe.”

Před krátkou dobou kapele vyšla novinka Horizontalism, která obsahuje dub verze songů z poslední desky. Ačkoliv se může zdát jako ostrý kontrast k hudební produkci kapely v posledních letech, nachází posluchač stále totéž – horlivé vyprávění, zjevné emoce a temně krásnou atmosféru.

Dodal: Kristýna Petrželková, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FINK

Pondělí 9. 11. 2015
Vstup: od 490 Kč
Vystupují:
Fink (UK), She Drew The Gun (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika