Příběh, který se musí prožít  - Tale Of Us

Příběh, který se musí prožít - Tale Of Us

20. 07. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Těm, kteří sledují současné trendy v elektronické hudbě, určitě neunikl berlínský fenomén Tale Of Us. Inspirativní a inovátorská americko-kanadská producentská dvojice se v současnosti dere na vrchol a bude velkou ctí přivítat je v říjnu poprvé v ČR.
Čeká vás příběh nejhlubších pocitů vaší duše a průvodci budou právě Karm a Matteo aka Tale Of Us. Dle všeho nás čeká klubová událost podzimu.

Tale of Us

I když Karm a Matteo pocházejí z Toronta a New Yorku, jejich domovem se stal Berlín, místo, kde mizí hudební hranice a příběhy se dějí na počkání. Ten jejich začal v roce 2011, kdy hudba Tale of Us dorazila k uším Setha Troxlera. Hudební vizionář byl novým přístupem okouzlen a vydal na svém labelu Visionquest jejich první EP Dark Song, další releasy brzy následovaly na labelech jako Cocoon a Barraca Music.
 

Tale Of Us přišli na scénu s ambicemi trendy nenásledovat, ale vytvářet. Jejich typický zvuk mezi deep housem, technem a atmosférickou elektronikou přiznává vlivy nu-disca, rocku, ale i popové hudby a je osvěžením současné světové elektroniky. Tale Of Us patří mezi nejsledovanější projekty roku 2015, což dokazuje místo mezi headlinery světových festivalů jako Sónar, Detroit Movement nebo Exit a jejich residentura v legendárním DC-10 na Ibize.

Příběhy si většinou stačí poslechnout. Tento je ale třeba si prožít. Zavřete oči a přivítejte Tale Of Us poprvé v ČR a v jejich vrcholné formě.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TALE OF US

Pátek 30. 10. 2015
Vstup: od 440 Kč
Vystupují:
Tale Of Us (CAN, USA), Lumiere, Fatty M, Alex Aniska, Eddie Mur & Lillou
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika