Beatles Legends: strhující výlet do minulosti

Beatles Legends: strhující výlet do minulosti

19. 08. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dvacet let úspěšného působení na hudební scéně oslaví známá košická Beatles revivalová kapela The Backwards svým prvním vystoupením v pražském klubu Roxy už 7. října 2015.
Kapela v rámci své Tour 20 let! vystoupí s hudebně vizuální show BEATLES LEGENDS, která mapuje celé období tvorby legendárních Beatles - 4 kostýmové převleky ve 2,5 hodinové show. Mimo známých a osvědčených hitů z raného období "Beatlemánie", kapela ve 2. části zahraje skladby z alb Rubber Soul a Revolver. Ve 3. části diváci uslyší hity z alb Sgt. Pepper´s a Magical Mystery Tour a nakonec písně z období „Abbey Road“ (Let It Be, Hey Jude, Something, Here Comes The Sun, Ob-la-di Ob-la-da, atd.).

The Backwards (SK)

Kapela je jedním z nejlepších Beatles revivalů na světě. Největším úspěchem čtveřice je dvojnásobné vítězství na prestižním Beatlefestu v New Yorku v letech 1998 a 2003. Účinkovali také v hudebně - zábavných pořadech všech našich i slovenských televizí. Své hudební vzory s úspěchem ztvárnili v muzikálových a hudebně - dramatických projektech na scénách Divadla Spirála v Praze, Nové scény v Bratislavě a Národního divadla moravskoslezského v Ostravě. V srpnu roku 2007 kapela dobyla další metu - několikrát vystoupila v Liverpoolu ve slavném Cavern clubu, kolébce Beatles. Hráli také v rádiu BBC Merseyside, jako předkapela legendy Rock and Rollu Little Richarda, navštívili místa spojené s historií Beatles a potkali se s lidmi, kteří pamatují éru největší a nejslavnější legendy v dějinách světové popmusic. Kromě několika turné po USA se již každoroční tradicí stalo podzimní turné po České republice, stejně tomu bude i letos.

The Backwards přistupují k hudbě Beatles s respektem, úctou a snahou nejenom o kopírování hudebních postupů svých slavných vzorů. Nadchnou dokonalým zvukem, neméně důležitý je pro ně také image, look, souhra a produkce, vedoucí k výsledku, který přesvědčí i nejkritičtějšího fanouška.

Strhující výlet do hudební minulosti plné nezapomenutelných hitů pro několik generací fanoušků Beatles čeká všechny návštěvníky ROXY ve středu 7. října.

FB Event: https://www.facebook.com/events/1688085664756861/

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BEATLES LEGENDS

Středa 7. 10. 2015
Vstup: 250 - 300 Kč
Vystupují:
The Backwards (SK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika