Čtvrteční Unplugged Na Bukanýru

Čtvrteční Unplugged Na Bukanýru

25. 08. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Dovolená v plném proudu, uvězněni v Praze, voda v nedohlednu a ke všemu už jste všechno slyšeli a tělo rozhýbali naposledy o Vánocích? Máme lék na vaše soužení a pobyt v matičce stověžaté umíme zpříjemnit speciálně i pro vás, takže vlastně, jak se teď moderně říkává, na klíč!
Sáhněte tedy po diáři, nalistujte Čtvrtek, 27. srpen a do kolonky 20:00 nejlépe červenou propisovačkou, či vaší oblíbenou fixkou, nebo kuličkovým perem, možná klidně i číňanem, písněte “Unplugged na Bukáči“. Více netřeba... Až nastane den D, blikne vám v hlavě zhruba toto: to je přece ta nejvíc nejlepší experimentální noc na oblíbeném House boatu U Bukanýra, který kotví pod Štefánikovým mostem, a já si tam můžu dát sraz s kamarády a probrat u nejedný vychlazený Holby s poctivou čepicí ledacos... Kdo tam bude točit kormidlem tentokrát a jak vlastně rychle a zběsile?

Již tradičně si chvilku po osmé fidlátka rozbalí DJ Face a MC Manda, což v praxi znamená hromadu nových vinylových placek od malých až po ty největší, výtečný mikrofon značky Shure a maličkou červenou krabičku s množstvím efektů, které už tak výtečnému hlasu přidají na kráse. Ty dva to spolu neuvěřitelně baví a tentokrát se na talířích gramofonů budou točit acid a tech house na plné obrátky. První vzácnou návštěvou bude těsně před jedenáctou příchod majitele domácího labelu Dirty Corner Recordings, který se ve dne v noci stará o to, aby měli převážně techno DJs stále co hrát. Mike Corner je však vyzrálý a zkušený muž mnoha tváří a tu pravou ve čtvrtek k odposlechu natočí v okamžiku, kdy mu už pod rukama budou klouzat soul, jazz, techno, house a opravdové syntezátory příst své kouzelné melodie tak, jak to umí jen ony... Ostatně k syntézám a syntetice bude mít v ten velký den blízko i druhý vzácný host. Sotva totiž Abu na Radiu 1 předá po dalším úspěšně zakončeném dílu stále vyhledávaného pořadu Bass Trap štafetový kolík střídajícímu kolegovi, vydá se taktéž na jednoznačně nejznámější párty house boat. Finále večera bude patřit právě jemu a protože má sám výzvy rád, dočkáte se od něho i opravdových rarit a záviděníhodných lahůdek s muzikou, kde zrnka prachu při vší snaze nejsou k nalezení, o zubu času nemluvě... Tohle bude set pro opravdové fajnšmekry, přednášený s citem i s technickou dokonalostí!

Léto budiž pochváleno! I v Praze se naštěstí můžeme vydovádět podle našich představ a na Bukanýru s jeho přepychovou terasou s míchanými drinky i grilovanými specialitami to platí dvojnásob. Takže nahoře si dodejte energii a kuráž, dole vám jistě obojí přijde vhod. Tři rozdílné a poučné sety, bar bez čekacích dob, přátelské prostředí - tak aktuálně vypadají typické čtvrteční bukanýrské párty. Zkuste si to na vlastní kůži!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 24. září 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Gazi (JAR) a Zjook.

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 27. 8. 2015
Vystupují:
djs Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Mike Corner (Dirty Corner), Abu (Radio 1)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika