Kenny Larkin vystoupí v pátek v Roxy

Kenny Larkin vystoupí v pátek v Roxy

26. 08. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Praha se tento pátek poprvé dočká první edice klubové noci Party Cabaret Praha, která zkombinuje vše, co by si náročný clubber mohl od noci přát. Headlinerem bude detroitská techno legenda Kenny Larkin.
V rámci večera vystoupí také Petebox live (UK), Orion, Charlie One, Dj Bidlo, Dj Detrik, a další. Celý večer začne ve 21:00 all you can eat vegan sushi přímo na parketu.

Kenny Larkin

Kenny Larkin vstoupil do hry v roce 1990 vydáním singlu We Shall Overcome na labelu Plus 8, který znamenal poprask na rodící se detroitské techno scéně a získal podporu jmen jako Richie Hawtin a John Acquaviva. Společně s Derrickem Mayem, Carlem Craigem a Kevinem Saundersonem se Kenny Larkin zapsal do stránek historie taneční hudby. Výčet Kennyho úspěchů je přinejmenším obdivuhodný, mezi nimi jeho první album Azimuth (1994), jež bylo časopisem Steet Sound zvoleno jako jedno z top 20 techno alb všech dob. Jeho druhé album Keys, Strings and Tambourines bylo označeno za jedno z nejdůležitějších alb roku 2008 (Resident Advisor). Kenny pokračuje ve své krasojízdě, cestuje po celém světe v rámci oslav 25 let Detroitského techna a vydává nové nahrávky na labelu Planet E (Carla Craig). Jednou z jeho zastávek bude tento pátek i Praha.

Hlavním live vystoupením večera bude koncert britského no.1 beatboxera a loopingového mastera The Petebox. V roce 2005 vyhrál Beatbox Championships rádia BBC 1 a byl také jmenován vítězem Talent Award stanice Channel 4. Petův styl se dále vyvíjí, jeho vystoupení nově obsahují i speciální efekty, více looperů a také kytaru – to vše dohromady s jeho unikátním beatboxem tvoří komplexní skladby.

Headlinerům budou sekundovat Dj Bidlo, Detrik a celým večerem bude provázet Orion, Charlie One a El Directore. Hudební sety doplní i vystoupení tanečnic i baletního souboru ve speciálních kostýmech. Tešte se na prostor ROXY, jak ho neznáte, včetně Funktion One sound systému, bohatých kreativních světel a video-mappingu.

Považuješ se za náročného clubbera? Nechceš řešit kam se jít večer najíst a napít, kam poté do klubu a ráno na afterpárty? Party Cabaret Praha v tom má jasno a ty by ses měl přidat.

Line up:
Od 21:00 - 00:00 Připraveno občerstvení: veganské sushi a ovoce, při příchodu i odchodu dostanete Redbull a lahvičku vodky Prague Berry.
21:00 Začátek
21:30 Pete Box
22:45 DJ Detrik
00:45 Kenny Larkin
02:45 DJ Bidlo
05:00 Konec a přesun na afterpárty

FB Event: http://www.facebook.com/events/1599572630290890

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PARTY CABARET

Pátek 28. 8. 2015
Vstup: od 900 Kč
Vystupují:
Kenny Larkin (USA), The Petebox (UK), DJ Bidlo, DJ Detrik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika