Legendy českého drum and bassu dj Pixie & dj Suki na Southern Vision na Jižáku

Legendy českého drum and bassu dj Pixie & dj Suki na Southern Vision na Jižáku

08. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jižní vize je multifunkční projekt, jehož hlavním cílem je obnovit undergroundovou kulturu akcí na Jižním městě, které se zde pořádali před 10ti lety a obohatit betonovou jungli hudebními večery plné elektronické muziky, které se zde za posledních pár let vůbec nekonají a zároveň obohatit českou scénu o nové prostory s mejdany plných unikátních dekorací a nezapomenutelnou atmosférou.
Hlavním partnerem projektu Southern Vision jsou Zkušebny Praha, které pro tento projekt poskytli unikátní prostor.

Klub Zkušeben Praha, se chlubí jedním z největších pódií v Praze (60m2), má kapacitu přes 300 diváků a jeho součástí je velmi dobře zásobený bar. Sál má unikátní design, velmi příjemnou domáckou atmosféru, je nekuřácký a nachází se mezi dvěma místnostmi, kde se dá posedět, zapálit cigaretu a občerstvit z dalších barů. Naprosto jedinečný prostor na Jižním městě!

Suki
DJ Suki patří mezi největší legendy české drum & bassové scény. Zlomeniny hraje již 10 let; před nimi se zaměřoval na hip hop nebo techno. Na party od něj lze čekat většinou veselé a skákavé rytmy zahrnující prvky reggae. Specifické jsou pro něj rychlé mixy, hraní nevydaných dubplatů a stálá překvapení. DJ Suki je také zakladatel akce Let it Roll, která je vždy hojně navštěvovaná a respektovaná a stala se festivalem roku dle Drumandbass.cz Awards v každém roce. Titul party roku pak získala i jeho noc Take Control v Abatonu a v roce 2011 Drumandbass Rodeo v Matrixu. Díky těmto a mnohým dalším povedeným eventům (reggae koncerty v Lucerně, festivaly Reggae Meeting nebo Real Beat) byl již poněkolikáté osloven ke spolupráci s největšími českými festivaly na jejich dramaturgii.

Pixie
DJ Pixie, představitel pražského soundsystému T2B a Let it Roll, se za gramofony postavil poprvé před 12ti lety. Techno, kterému se věnoval zpočátku, vystřídaly velmi rychle zlomené beaty - první drumandbassové vinyly měl Pixie ve své sbírce již v roce 2002. V té době se setkal s DJem Washem a členy nově založeného soundsystemu T2B. Společně s nimi vytvořil z této, tehdy neznámé, crew jeden z nejznámějších a nejžádanějších domácích drumandbassových soundů (dnes je členem také další z předních domácích dnb osobností, DJ Suki). T2B pořádají hudební akce po celé republice a mají své pravidelné party také v Praze.

Parallel activity
Parallel Activity je pražský drum´n´bassový projekt založený v roce 2012, který reprezentuje dvojice zkušených djs - Frock a Neighbour, a jeden z nejvýraznějších domácích MCs - Dave Trumpeteer, se svým nezaměnitelným vokálem a stage performance doplněnou o improvizovanou živou hru na trumpetu. Během jejich vystoupení jde o čistou improvizaci a komunikaci s publikem na tanečním parketu, která má za cíl jediné - vyždímat z něj maximum! Prezentují se zejména syrovým deep, neurofunk, techstep soundem, ale do jejich krevní skupiny patří rovněž i liquid funk a inteligentní formy drum´n´bassu.

O zbylý support se postará domácí jižácká partička djs ve složení CYBi, Maart a P.Dr z Reprospekt crew a dále dvojice z Beatspot djs - Saym & McQuack, kteří zároveň oslaví svůj další rok života od narození.

FACEBOOK UDÁLOST ZDE: https://www.facebook.com/events/497810543709684/

Dodal: P.DR
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOUTHERN VISION

Pátek 18. 9. 2015
Vstup: 60 - 90 Kč
Vystupují:
PIXIE, SUKI, PARALLEL ACTIVITY, REPROSPEKT, BEATSPOT
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika