KiNK živě na zářijovém Komiksu

KiNK živě na zářijovém Komiksu

10. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vezměte pořádnou dávku technofilního nerda, smíchejte se stejným množstvím upřímné bulharské nátury, okořeňte ryzím showmanstvím a máte Kinka. Mistr improvizace a milovník tance, se pohybuje na aktivním hudebním poli už deset let, avšak až v posledních několika letech naplno propadl krabičkové dietě všech možných chutí.
Je úplně jedno, jestli zrovna kroutí svůj modular nebo vybouchává snare na TR-8, nakonec je o zábavu vždy postaráno a výsledek je nadprůměrný s pořádnou dávkou groovu. Tenhle člověk moc dobře ví na čem stojí kořeny Detroitu a Chicaga a také to ve své tvorbě bravurně reflektuje. Při živém hraní pak prokazuje obrovský smysl při práci s publikem a celkovým vibem v klubu, kde často zatahuje i samotné návštěvníky do svých performance a nechává je trochu zahrát. Kink se za posledních několik let vypracoval na vrchního hardware guru a dokonce sami výrobci nástrojů ho často oslovuji při vývoji nových mašinek a skrz jeho youtube kanál ho využívají k otestování svých novinek. Jeho improvizační specialitkou je pak živé loopování desky a občasný scratching. Jeho vystoupeni pro Bioler Room Moscow je skvělým důkazem jeho umu.
 

My budeme mít možnost ho poprvé slyšet v Praze 18. září 2015. Vstupenky jsou k dostání pres goout.cz a residentadvisor.net.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/865233243547316/

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOM!KS 5

Pátek 18. 9. 2015
Vstup: 300 Kč
Vystupují:
KiNK Live, Fatty M, Lumiere, Schwa, Elad
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
KOM!KS 5, 18. 9. Praha
1 x 2 vstupy + balíčky od Excelent a Club Mate (vyzvednutí na místě)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika