Smile Forever v pátek představí SCNTST a Tigerhead

Smile Forever v pátek představí SCNTST a Tigerhead

15. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 18. září Flédu rozpulzuje seriál Smile Forever, který tentokrát vybral pro brněnské clubbery to nejzajímavější z německé techhouseové scény. Našlapaná party bude mít hned dva vrcholy a jediný cíl – povytáhnout návštěvníkům koutky úst, zvednout jim tepovou frekvenci a roztančit je až do ranních hodin.
Během večera se představí talentovaný DJ a producent SCNTST, který představí svoji novou desku „Puffer“. Do klubu se také vrátí uhrančivá a všestranně nadaná Tigerhead.

SCNTST

Výjimečnost, jedinečný zvuk i netradiční produkci těchto umělců oceňují nejen fanoušci, ale také odborná veřejnost. Mladičký SCNTST nedávno vydal druhé LP u Boys Noize Records. Protřelejší Tigerhead je už delší dobu rezidentní DJkou v ‘An einem Sonntag im August’ a ‘Haus am See’ v Berlíně, velmi žádaná je i v mnoha dalších prestižních klubech. „Oba umělci jsou velmi mladí, ale zkušeností i hudebního talentu nasbírali tolik, že by jim lecjaký matador mohl závidět. Tigerhead na Flédě vystupovala letos v únoru a byl to velký úspěch. Velkolepé entré očekáváme i od SCNTST, který svůj set doplní vizualizacemi,“ dodává David Novotný, dramaturg klubu Fléda.

SCNTST /DE/
Bryan Müller, známý jako SCNTST, je producent a DJ, který se hudbě věnoval již od mládí. V pouhých deseti letech účinkoval v muzikálech i v otcově rockové kapele, kde hrál na bicí. Během školních let však podlehl kouzlu elektronické hudby a časem si našel svůj styl v avantgardním technu. Jeho produkce je navzdory nízkému věku neuvěřitelně vyrovnaná a velmi vyspělá. S debutovým LP „Self Therapy“ z roku 2013 sklidil velký ohlas a vyneslo jej na výsluní elektronické scény. Vydal několik releasů, produkoval track např. pro Azealii Banks, vystupoval na předních berlínských akcích. Začátkem roku vydal u Boys Noize Records svoji druhou desku „Puffer“, která budí pozornost svou vyzrálostí.
https://soundcloud.com/scntst


Tigerhead /DE/
Původem česká výtvarnice odešla do Berlína, aby sbírala zkušenosti v dynamickém multikulturním městě. Na počátcích ji ovlivnili Kraftwerk či Cabaret Voltaire, postupně se však sama stala respektovanou veličinou berlínské taneční scény s vlastním rukopisem. Tigerhead nabízí svěží minimal / techno / electro sety, které jsou inspirované a poučené tím nejaktuálnějším děním a jsou zárukou řádné party.
https://soundcloud.com/tigerhead

Dodal: Veronika Duchoňová, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SMILE FOREVER

Pátek 18. 9. 2015
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
SCNTST (DE) & Tigerhead (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika