Let It Roll na hradě Točník

Let It Roll na hradě Točník

25. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Série akcí Let It Roll letos už třetím rokem propojuje scény drum´n´bassu a reggae v rámci jedné velké akce, kde si můžete užít muziky vrchovatě po celou noc až do rána. V srpnu se bude jednat o open air díl, který proběhne 18.8. na hradě Točník.
Tentokrát po velkolepě dimenzovaných večírcích v Praze, kde hráli například Roni Size, MC Dynamite, Aphrodite, Top Cat nebo General Levy, zvolníme a dáme si menší „rodinné“ pokračování pod hvězdnou oblohou na středověkém hradě Točník u Berouna.

let it roll

Ten založil syn Karla IV, Václav IV a tak místo party bude tentokráte bez přehánění královské. Hlavní důraz této akce klademe na pohodovou atmosféru, aby se všichni návštěvníci cítili dobře a užili si s radostí bohatého programu, který si namíchají dle své libosti. Proto vás opět čekají dva soundsystémy, jeden pro jungle a drum´n´bass a druhý klasicky pro reggae a dancehall. Kapacita tentokráte je striktně omezena na 1000 lidí, takže jestli máte chuť přijet, rezervujte si svůj lístek pokud možno co nejdřív. Jeho cena je 150 Kč a dá se zakoupit pouze v TSP records ve Školsé ulici 26 v Praze.

Phantasyho set na Točníku podpoří špička domácí scény, kterou asi netřeba víc představovat, protože je dobře známá, pokud máte tento styl rádi. Na hradě zahrají Chong X, Pixie & Wash, Rich, Suki feat. MC Jakob a Appu VS Technical. Na scéně pro reggae a dancehall vystoupí DJs B.Rocka, Irie Memba, týmy WaddUp Sound a Peeni Walli, a v neposlední řadě Herby Boy, který letos vyhrál turnaj 45 Clash.

www.letitroll.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika