Ellie Goulding se vrací do Prahy

Ellie Goulding se vrací do Prahy

21. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už před dvěma lety ve vyprodaném Sasazu nikdo nepochyboval, že se rodí opravdová hvězda. Ellie Goulding, v současnosti jedna z nejvyhledávanějších zpěvaček vůbec, se vrací do České republiky. Před sebou má vydání dlouho očekávaného alba a evropské turné, v jehož rámci se 30. ledna 2016 zastaví i v pražské O2 areně.
Ellie Goulding patří mezi ty umělce, kteří se kromě rodné Británie, dokázali prosadit i v amerických žebříčcích a okupovat dlouho první příčky. Poprvé na sebe upozornila, když ji před pěti lety kritici označili za objev roku v prestižních anketách BBC Sound Of a Brit Awards. Jejich očekávání naplnila hned svou prvotinou Lights, na kterou navázala veleúspěšným albem Halcyon. Do dnešního dne se prodalo více než 20 milionů kopií.

Ellie Goulding

Po delší odmlce přichází rodačka z anglického Herefordu s novou deskou, která nese název Delirium. „Popisuje dny, kdy jsem neskutečně šťastná a někdy zase přesně naopak. Jsem vlastně pořád ve stavu deliria.” vysvětluje Goulding. Delirium má shrnovat vše, co zpěvačka doposud zažila. Obsahuje 16 tracků, v deluxe verzi ještě o šest víc. Podílela se na něm celá řada osobností, jako jsou Max Martin, Greg Kurstin, Ryan Tedder z One Republic nebo Guy Lawrence z Disclosure. Horkou novinkou a zároveň první ochutnávkou je singl On My Mind, který zpěvačka právě pustila do světa. Album vychází 6. listopadu 2015.
 

Osmadvacetiletá Ellie Goulding v poslední době bodovala megahitem Love Me Like You Do, který je ústřední skladbou k filmu Padesát odstínů šedi. Podílela se také na soundtracku k filmu Divergence. Spojením s Calvinem Harrisem se zrodil tracky I Need Your Love nebo Outside a nejnovější spolupráce se skupinou Major Lazer dala za vznik skladbě Powerful.

Koncert Ellie Goulding bude zaručeně neobvyklou podívanou se silným zážitkem. Podobně jako v Sasazu, kde svým nezaměnitelným, až jemně dětským hlasem, dokázala rozezvučet i ty nejniternější struny každého z nás. 

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELLIE GOULDING

Sobota 30. 1. 2016
Vstup: 990 - 1310 Kč
Vystupují:
ELLIE GOULDING (UK), Sara Hartman (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika