Dense & Pika a Paul Woolford představí své pojetí techna

Dense & Pika a Paul Woolford představí své pojetí techna

23. 09. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sobotní noc narozeninových oslav BE23 vám Roxy představíme jména, která v současnosti výrazně přetváří pojetí techna. Přijíždí členové Scubova labelu Hotflush recordings a inovátoři rovného beatu Dense & Pika a Paul Woolford.
Ocitneš se na šílené techno stavbě, kde synťáky ohýbají plechy a kladiva úderných perkusí tesají zvuky, které dohromady tvoří jednu dokonale fungující mašinu. Při vší té strohosti a strojové čistotě je jejich kouzlo v tom, že z toho dokáží vytvořit zvuk, který funguje jako totální party banger. A stejné jsou i jejich sety, při kterých neuvěříš, že s tebou dokáže techno takhle hýbat.
 

Dense & Pika to jsou britští producenti a DJs Alex Jones a Chris Spero. Dohromady se dali teprve v roce 2011, ale už mají za sebou několik úspěšných EP. V roce 2013 zněl všude jejich singl Colt ze stejnojmenného EP. Následovalo o něco syrovější Klank, kde nejlépe ukázali, jak dokáží všechno to elektronické skřípaní a vrzání převést v jeden skvěle tepající celek.

Paul Woolforda musíte znát už jen kvůli skvělému tracku Erotic Discourse z roku 2013. Tech housové diamanty Orbit a MDMA aktuálně nejlépe dokazují jeho umění pohybovat se sebevědomě v žánrech techna i housu a vytvářet tak jeho vlastní styl.

Poprvé se všichni představí v Česku 24. října. Jestli chcete zažít to nejlepší z architektury techna tak nesmíte na téhle party chybět. Ručíme za to, že by vás to hodně mrzelo.

FB event: http://www.facebook.com/events/1129204010441879

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY BE 23: PAUL WOOLFORD

Sobota 24. 10. 2015
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
DENSE & PIKA (UK), PAUL WOOLFORD (UK), Schwa, IM Cyber
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika