Prago Union oslaví 10 let od prvního alba

Prago Union oslaví 10 let od prvního alba

08. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už jsou to dva roky, co o sobě dali naposledy vědět řadovým albem Vážná Hudba, které se plošně setkalo s velmi vřelým přijetím. Prago Union to vědí a rozhodně nezahálí.
Takže zatímco si Kato odskočil o 600 let zpátky za mistrem Husem, dávno již pilně pracuje na novém materiálu pro zbrusu novou desku (https://www.youtube.com/watch?v=ky1ic6hoh-4).
 

Zároveň však nastala festivalová sezóna a před kluky z Prago vyvstala otázka, co lidem zahrát, aniž by se příliš opakovali, když nové skladby jsou teprve na cestě. Odpověď jim dalo kulaté výročí, jehož se dočkala jejich debutová deska HDP. No, ano, už je tomu celá dekáda, co jste si poprvé mohli vychutnat skladby jako “Verbální Atentát“, “Sklep!“, “Zvyřátka“, “Kandidát Vět“, “Bestiář“ a další. Prago si proto pro vás i se svou živou sekcí Champion Sound připravili na léto program výhradně z HDP. Publikum od Majálesů v Praze, Brně, Vyškově, Ostravě, Zlíně nebo Kralupech, přes festivaly jako Mezi Ploty, Hip Hop Kemp, Zámostí, Vysočina, Habrovka, Votvírák, Horečky, Fingers Up, Amfiko Street Soul, Letiště nebo Play Fair až po mejdany jako Grand Prix Beroun, High Jump, Koncert pro Šumavskou divočinu nebo Hell Session to schválilo. Ošlehaný ohněm tisícihlavý saně koncertního kotle pod širou oblohou teď Prago Champions vezou prakticky kompletní tracklist jejich, dnes již skoro legendárního, debutu, navíc upravený pro hraní s živou kapelou i do podzemní atmošky klubů.

Takže je opět na co se těšit. Nezbývá než dodat: “U-Í!” a držet palce, ať si nové album, prozatím pojmenované Smrt Žije! můžeme poslechnout co nejdříve a čas, než se tak stane, vyplnit oslavou kulaté desítky HDP – ať už na tradičním podzimním koncertu v Lucerna Music Baru ve čtvrtek 19.11. nebo na kterémkoliv dalším koncertě, jejichž aktuální seznam najdete jako vždy na www.pragounion.cz/koncerty.

Dodal: Affro/Boombox.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HDP BOOMBOX

Čtvrtek 19. 11. 2015
Vstup: 230 - 280 Kč
Vystupují:
Prago Union & Champion Sound
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika