DNB League slaví 10 let v drum and bassu

DNB League slaví 10 let v drum and bassu

15. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Značka oblečení DNB LEAGUE oslaví v pátek 30. října v pražském klubu Storm 10 let od založení a prodeje prvních triček. Oslava bude v rytmu drum and bassu všech stylů, vystoupí zahraniční hosté Dub Zero z Anglie, B-Complex ze Slovenska a zástupci domácí scény.
Značka DNB LEAGUE je určena všem příznivcům drum and bassu, kterých za dobu své existence oblékla již několik tisíc. Pověstné jsou každoroční výroční party, první se konala u příležitosti uvedení na trh v říjnu 2005 a vystoupil na ní legendární anglický mc DET, který tehdy neuvěřitelně rozezpíval celý sál.

Ja-Ne (Bassistaz)

U příležitosti letošních 10. narozenin značky DNB LEAGUE se velká oslava koná v pátek 30. října v pražském klubu Storm, vystoupí na ní přes 10 djů na dvou stagích a hrát se budou téměř všechny styly drum and bassu, speciální show předvede mc Brejchus, vítěz soutěže Ring4MC.

Hlavními hosty jsou zahraniční známí producenti Dub Zero (Easy Rec, Uk) a B-Complex (Hospital, Sk), z českých djů na oslavě DNB LEAGUE vystoupí Akira (Shadowbox), Rich (Bassbeast), Ja-Ne (Bassistaz), Feela (Drumbasterds), Fat G (Inspiral), Vircz (Latrod3ctus), Binja (Latrod3ctus), Mcquack (Beatspot), Avenues (Furious Freaks) a pravděpodobně ještě další hosté.

Na této narozeninové party můžete kromě excelentního zvuku na systému Funktion One čekat také dekorace, světla a speciální projekci včetně výběru fotek z historie DNB LEAGUE a minulých parties. Na místě budou v prodeji trička DNB LEAGUE za speciální ceny. Pokud byste si chtěli tričko nebo mikinu DNB LEAGUE koupit hned, vyberte si na webu www.dnbleague.com nebo spřáteleném e-shopu www.badpoint.cz (speciální výroční kód na slevu hledejte na letácích a na webu).

DUB ZERO hraje a skládá hutný energický drum and bass jump-up, který by roztancoval i mrtvého. Od mládí byl obklopen hudbou, hrál na piano, kytaru a bubny a ve 12 letech byl nominován na titul „Nejlepší mladý hudebník Kentu“. Začal jako dj, ale vždy cítil potřebu dělat vlastní hudbu. V roce 2007 byl jeho první vydaný track s názvem ‘Power Gurn’ jedničkou Nu Urban žebříčku, následovalo vydání ‘Ganja Plant’ na Concept Records, ‘Shadow of Death’ na XS Records a ‘Nightmare’ na Formation. A nakonec mu zavolal sám Kenny Ken a objednal si u něj remix klasiky ‘Murder You’. Po dalších vydaných skladbách na Formation a Biological Beats Dub Zero přilákal pozornost dje Phantasy a začal vydávat na jeho Easy records. Často tvoří s dobrým kamarádem Levelou a spolupracuje na dalších projektech s mcs Spyda, Harry Shotta a Skibadee. V roce 2012 zakládá Dub Zero vlastní label "Dub Zero Musik", kde vyšlo DZM 001 - Dub Zero - Showtime, což je track působící jako roznětka i bomba dohromady (http://youtu.be/ZNK-djnJPMQ). V roce 2013 vydává track "Bearded Axe Wound", letos pracuje na novinkách, které přiveze do Čech, remixoval svojí starší skladu Ganja Plant, jeden track pro Dope Ammo a také pro dj Aphrodita. Máme se na co těšit!

B-COMPLEX je slovenský dj a producent, který svým hitem Beautiful Lies dosáhl nebývalého světového úspěchu. Svojí cestu za hudbou začal už ve 12 letech fascinován trancem a hardcore, s drum and bassem začal v roce 2002 a v roce 2008 ho objevil Tony Colman z Hospital records. Jeho první velký track “Beautiful Lies" se objevil na tomto vydavatelství na kompilaci Sick Music v červnu 2009. B-Complex vyhrál několik mezinárodních cen, byl se svou skladbou druhým nejprodávanějším DNB umělcem na Beatportu v roce 2009 a udržel se 55 týdnů ve slovenské hitparádě na Radio FM!

B-Complex poté vydal další tracky jako Three Dots, Little Oranges, Raindrops, Ocean Deep, Blissful Ignorance VIP a letos přidal Early Bird a You Better Run (feat. MC Fava).

Oslava 10 let značky DNB LEAGUE se koná v pátek 30. 10. 2015 v klubu Storm, Tachovské náměstí 7, Praha 3 - Žižkov - http://stormclub.cz , kam se dostanete snadno autobusem z metra Florenc, pěšky Karlínským tunelem ze Stanice metra Křižíkova nebo z tramvaje č. 9 ze stanice Lipanská. Akce začíná ve 21 hodin, vstup je do 22. hodiny pouhých 70Kč, po 22h je vstup 150Kč. Informace o akci a DNB LEAGUE hledejte na www.dnbleague.com a na Facebooku na adrese https://www.facebook.com/events/272233076280793/

Dodal: Michal Tůma, Badpoint
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DNB LEAGUE 10TH ANNIVERSARY

Pátek 30. 10. 2015
Vstup: 70 - 150 Kč
Vystupují:
DUB ZERO (Easy rec, UK) + B-COMPLEX (Hospital, SK), AKIRA (Shadowbox), RICH (Bassbeast), JA-NE (Bassistaz), MC BREJCHUS, FEELA (Drumbasterds), FAT G (Inspiral), VIRCZ (Latrod3ctus), BINJA (Latrod3ctus), McQUACK (Beatspot), AVENUES (Furious Freaks)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika