Apokalypsa 40 s podtitulem Judgment Night

Apokalypsa 40 s podtitulem Judgment Night

11. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Apokalypsa - fenomén elektronických parties ve střední Evropě přichází s “kulatým” dílem, a to s pořadovým číslem 40! Od roku 1998 je Apokalypsa legendární party, které se jak co do počtu dílů, tak do počtu generací, žádná jiná v Československu nevyrovná.
Tímto dílem chceme vyjádřit díky všem, kteří tuto akci podpořili, nebo podpoří svojí návštěvou. A kdo přiletí do brněnského Bobycentra 27.11.2015 a zahraje na třech pódiích? Pojďme na to, vystupujících je totiž opravdu hodně! 

TECHNO CLASSIC Main stage

UMEK – na 40. dílu Apokalypsy se představí ikona techno music, slovinský DJ Umek, který má mezi českými party people obrovskou základnu fanoušků. Je to právě Umek, který s hraním začal už v roce 1992 a rychle se zařadil mezi ikony východoevropského techna. Oblíbený DJ, který stojí za mnoha úspěšnými hity a jeho produkce si cení celá řada respektovaných umělců, se na Apokalypse představil už několikrát – a vždy s obrovským úspěchem. Umek vstoupí na hlavní stage Apokalypsy a zasalutuje ke 40. dílu, jak se sluší a patří.

LUKE SLATER – další jméno, které se objevilo na třech velmi úspěšných vydáních Apokalypsy. Po třetí Vám chceme tohoto charismatického a osobitého DJe představit a jsme si jistí, že ani tentokrát Vás nezklame. Luke Slater patří k absolutní špičce britské techno scény. Drsný a nekompromisní zvuk, který je již dnes Slaterovou obchodní značkou, způsobil rozruch poprvé na počátku devadesátých let. Zásadní postava světového techna, či spíše elektronické hudby obecně. Člověk, který svými vynikajícími alby posbíral všechna možná ocenění, je zpět!  

SURGEON & LADY STARLIGHT – a teď zpozorněte, jelikož tento booking nás potěšil jak dlouho nic. Duo, které se dostalo do hledáčku všech významných světových agentur na poli elektronické, ale i pop-music. Britská legenda underground techna ve spojení s americkou producentkou Lady Gaga, jako společný techno/performance LIVE projekt,  přijali pozvání na 40. díl Apokalypsy. Ostré a surové techno, v takové podobě, jak ho od Surgeona znáte, ovšem, ve zcela „novém kabátu“ za asistence živého vystoupení Lady Starlight

DJ RUSH – ikona, legenda, americký DJ, který k Apokalypse už neodmyslitelně patří. DJ Rush Apokalypsu miluje a Vy milujete jeho – a právě tato vazba dělá jeho vystoupení na této akci tak jedinečná. Už jeho poslední show na Apokalypse 38 se setkala opět s obrovským nadšením z Vaší strany – a proto byla volba jasná – je to právě DJ Rush, který nesmí chybět na jubilejním 40. dílu. Bez Rushe by to zkrátka nebylo ono... Co myslíte? 

HEIKO LAUX – premiérově se na hlavním pódiu Apokalypsy představí legenda německé undergroundové scény, revolucionář a techno vizionář  Heiko Laux. Producent spojený se známým labelem Kanzleramt (jehož je majitel), který pomáhal prorazit jménům jako Josh Wink nebo Steve Rachmad,  představí své pojetí strukturovaného techna, které Vás jistě nudit nebude. Naší volbou v případě tohoto umělce jsme si více než jistí a věříme, že Heika oceníte i Vy – praví techno „lovers“. 

MR. BIZZ – jak sami dobře víte, rádi dáváme na Apokalypse příležitost premiérovým vystoupením – a nejinak tomu bude i v případě italských nováčků Mr. Bizz. DJské a producentské duo, které má za sebou celou řadu úspěšných vystoupení po celém světě a v neposlední řadě také mnoho vydaných tracků na respektovaných labelech, se v poslední době skutečně přímo „dere“ vzhůru – a my Vás o jejich kvalitách chceme na Apokalypse přesvědčit. Buďte si jistí – tito dva Vás nezklamou. Reprezentanti labelu Moniky Kruse poprvé na Apokalypse! 

JAQULLIN – na hlavním pódiu nebude chybět také zástupkyně něžného pohlaví z domácí taneční scény, o které je v poslední době čím dál více slyšet a která na sebe velmi často upozorňuje svými vystoupeními po cele ČR. Vítej, Jaqullin!

TOTAL HARD stage

CANDY COX – hardtechno k Apokalypse už neodmyslitelně patří a právě tomuto stylu bude náležet také celá druhá stage. Tentokrát se Vám představí několik umělců z Brazílie – země, odkud pochází právě ty největší hardtechno ikony. Oblíbená DJka Candy Cox, kterou Vy, fanoušci Apokalypsy milujete, nebude tentokrát chybět!

DJ LUKAS – z Brazílie pochází i další zástupce nejtvrdší podoby techna, nekompromisní, energický a charismatický DJ Lukas. Na Apokalypse se Vám už několikrát představil – a nikdy Vás nezklamal. Nejinak tomu bude i nyní, na 40. dílu – tím si můžete být jistí!

JULYUKIE – další krásná DJka, opět z Brazílie – poprvé na Apokalypse. Je to právě Julyukie, která si na poli hardtechna stále buduje lepší jméno. Dostane i Vás? Věříme, že ano!

MARIO RANIERI – Rakušan Mario Ranieri má právě v České republice velkou základnu fanoušků a nechybí na žádné velké hardtechno party. Apokalypsa nebude výjimkou!

T-MASS, PETERSON – na hardtechno pódiu Apokalypsy se představí také úspěšné české duo – T-Mass a Peterson. Očekávejte skutečnou nálož těch nejtvrdších beatů!

CLUBBING Tech/House stage 

JOACHIM PASTOR LIVE– třetí, deep housové stagei, bude kralovat Francouz Joachim Pastor – blízký kolega a spolupracovník respektovaného Worakla, kterého jste měli možnost slyšet na Apokalypse 38. Očekávejte propracovaný, instrumentální sound plný melodií, který se Vám zkrátka musí líbit. 

Třetí pódium pak doplní oblíbené postavy domácí taneční scény – nebude chybět opravdový matador, DJ Loutka, oblíbený Subgate, který Vás zaručeně „zvedne ze židle“, duo Deep Deer, DJ Deivis a Pete White.

Předprodej na tento výjimečný díl právě odstartoval exkluzivně v síti Ticketpro a v omezeném množství pro naše bratry a sestry ve slovenském Ticketportalu.
Cena vstupenek standart začíná na ceně 499 CZK / 17,90 EUR, ale jak bývá zvykem, po první vlně se jen zapráší a cena regular vstupenek bude pokračovat až do 899 CZK / 32 EUR. V nabídce jsou také VIP vstupenky a speciální edice VIP GOLD s neomezenou konzumací a možností se podívat na Apokalypsu také z druhé strany, tedy z pozice hlavních hvězd.

Dodal: Dalin Vajčner, II & ME Ltd
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

APOKALYPSA 40

Pátek 27. 11. 2015
Vstup: 499 - 799 Kč
Vystupují:
UMEK, LUKE SLATER, SURGEON & LADY STARLIGHT, DJ RUSH, MR.BIZZ, HEIKO LAUX, JAQULLIN, CANDY COX, DJ LUKAS, JULYUKIE, MARIO RANIERI, PETERSON, T-MASS, JOACHIM PASTOR LIVE, LOUTKA, DEEP DEER, SUBGATE, DEIVIS, PETE WHITE
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika