Anglická senzace Years & Years poprvé v Praze

Anglická senzace Years & Years poprvé v Praze

11. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
 Years & Years, anglická elektro popová senzace, výherci ankety BBC Radio 1 Sound of 2015, zahrají 12. března 2016 v pražském Lucerna Music Baru. Předprodej vstupenek za 690 Kč bude zahájen v pátek 13. listopadu na GoOut.cz a v síti Ticketpro.
Years & Years začali jako pětičlenná kapela před pěti lety. Uspět se jim však povedlo až jako triu. Díky prvním singlům I wish I knew, Traps a Real se proslavili především mezi neúnavnými hledači všeho nového. Až singl Take Shelter je ihned katapultoval na první místo na iTunes UK Singles Chart. Následující nahrávka Desire průlom definitivně zpečetila. Ohromné naděje vkládané do debutového alba se zrcadlí ve výhře v prestižní anketě Sound of 2015. Years & Years by podle ní měli být právě tou kapelou, která je nositelem nejnovějších trendů a uspěje. Netřeba jmenovat předchozí výherce jako Adele, Sama Smithe, Ellie Goulding a další. Desátého června konečně nadešel den vydání tolik očekávaného debutu Communion, které okamžitě zamířilo na první příčku v prodejích. O jeho kvalitách hovoří nespočet recenzí renomovaných médií, jako je například Pitchfork, The Independent, The Guardian, Billboard či All Music.


Jedna z nejžhavějších kapel dneška, Years & Years, vystoupí 12. března v pražském Lucerna Music Baru. Přijďte ochutnat to nejlepší ze současného elektropopu s ohromným příslibem do budoucna.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

YEARS & YEARS

Sobota 12. 3. 2016
Vstup: od 690 Kč
Vystupují:
YEARS & YEARS (UK), Klyne (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika