Festival Hrachovka neodolal bouřce

Festival Hrachovka neodolal bouřce

30. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nešťastně o víkendu dopadl dvoudenní hudební festival Hrachovka, nad kterým se v sobotu přehnala silná bouře. Festival po ni sice pokračoval, ale s velmi omezenou produkci. Přečtěte si vyjádření pořadatele.
Vyjádření pořadatele: Jistě všicni ví, že program na Hrachovce byl v sobotu značně omezen. Zapříčinila to velmi silná bouře, která se prohnala Hrachovcem - vichřice a k tomu prudký liják. Přišlo to v době, kdy začínaly zvukové zkoušky a ten vítr odnesl stany nad zvukařema (stany jsou kontruovány do rychlosti větru 20 m/s). Těm voda natekla do mix pultů a nemohli tím pádem pokračovat v další produkci. Dále jsme dostávali hlášení z meterologických stanic z Brna a Mošnova, že se sem znovu řítí bouřka, ale dvakrát silnější (v doprovodu s kroupama), než která byla po té kritické 12. hodině. Proto jsme museli vyčkat, co příjde, tudíž jsme nemohli z bečpečnostních důvodů vpouštět návštěvníky do areálu.

Hrachovka 2006

Po uklidnění počasí jsme byli nuceni pokračovat již jen v omezené produkci, protože bylo schopno pokračovat pouze jedno podium a šapitó. Po poradě s dramaturgem a celým vedením festivalu vystoupily pouze největší hvězdy sobotního večera.

Tímto se omlouváme všem účastníkům letošní Hrachovky, větru a dešti se prostě nedá poručit... je nám líto, že tak dobře rozběhlá akce dopadla takhle. Je to ponaučení do dalších let.

www.hrachovka.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika