Kura, Wiwek a Joe Stone na prosincovém Magnetic festivalu

Kura, Wiwek a Joe Stone na prosincovém Magnetic festivalu

01. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Nejúspěšnější portugalský producent Kura, originální hitmaker Wiwek a vycházejí hvězda future-houseové scény Joe Stone – to jsou další umělci, kteří doplní již tak hvězdnou čtveřici headlinerů (Borgeous, Laidback Luke, Tujamo, VINAI) prosincového Magnetic festivalu. 
Kura loni debutoval na 42. místě v žebříčku DJ Mag Top 100 Djs a hned bylo jasné, že nadvláda holandských producentů se zase trochu otřásá. Poslední rok vydává na Spinnin' Records jednu novinku za druhou a je na nejlepší cestě dostat se do světové TOP 20.
 

Wiwek je znám pro originální fúzi elektronické hudby a tropických rytmů, které pocházejí výhradně z jeho vlastní produkce. V roce 2014 patřily jeho dvě skladby k nejhranějším na Ultra Music Festivalu. Wiwekův talent už zanechal stopy na největších labelech: Mad Decent, Mixmash, Barong Family, Smash the House, Doorn Records nebo Revealed Recordings. V mnoha rozhovorech je právě on označován jako "artist to watch“ pro rok 2016.

Joe Stone patří k objevům deep/future houseové scény. Jeho debutový singl The Party (This is How We Do It) vzbudil mezi jeho slavnějšími kolegy nemalé pozdvižení. Joe však není žádná začínající hvězdička jednoho hitu. Kdo sleduje taneční scénu napříč styly, tak ví, že jeho remixy z posledních let nepotřebují vůbec komentář, ale pouze pořádnou hlasitost.

Vstupenky na MAGNETIC Festival, který proběhne 18. 12. 2015 v Praze, je možné zakoupit na www.magneticfestival.com

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Pátek 18. 12. 2015
Vstup: od 990 Kč
Vystupují:
BORGEOUS, Kura, Wiwek, Joe Stone
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika