Nemorální Dope DOD se vrací

Nemorální Dope DOD se vrací

02. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Virus se nezadržitelně šíří. Pandémie. Morová rána. Vyčerpané davy prosí o poslední ránu z milosti. Stovky modliteb byly konečně vyslyšeny. Dope DOD se vrací.
Už je to tak. Parta, která je tak šílená, že vedle slabších kusů mají co dělat to odpružit i silnější kusy. Parta, která je tak šílená, že to zabalil i jeden z jejích členů. Parta, která dokáže skvěle kombinovat nejlepší z tradic surové holandské elektroniky a nasadit korunu na kořeny agresivního amerického rapu je zpátky. 2 x šílenství v klubu a 2 x rozdupaný Kemp prostě nebylo dost. Do pětice všeho.
 

Kapela, která straší lidi ze spaní. Kapela, která ničí pódia na více než 100 koncertech ročně. Kapela, která se z Holandska dostala do celého světa, objela největší festivaly v Evropě, obrazila Skandinávii, Rusko, Pobaltí, kompletně celou kontinentální Evropu několikrát dokola, USA... Kapela, kterou s vlastním studiem už nelimituje vůbec nic a vybombila 3 alba, 2 EP, a to nejlepší teprve chystá. Kapela, která si z udělování cen udělala privátní žně a sklidila od roku 2011 co se dalo. Kapela, která už pátým rokem patří k tomu nejenergičtějšímu a nejzběsilejšímu, co je na koncertních pódiích po celém světě k vidění. Tak přátelé tahle kapela přijede 28. 2. do Lucerna Music Baru v Praze. Zase jednou.

Koukejte se na to obléct - vemte si pro sichr svěrací kazajky. Nejsme normální? Máš pravdu, vracíme vám Dope DOD.

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DOPE BOOMBOX

Neděle 28. 2. 2016
Vystupují:
DOPE DOD (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika