Solomun, Editors, Bondax a další z nabídky prosincové Roxy

Solomun, Editors, Bondax a další z nabídky prosincové Roxy

02. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ani poslední měsíc tohoto roku není o žhavá jména v nabídce oblíbeného pražského klubu nouze. První pátek vše odstartuje Solomun a v sobotu bude ihned následovat objev letošních Colours of Ostrava – Danger. Dlouho očekávaný je i koncert Editors nebo předvánoční vystoupení Skyline. Silvestr nabídne tradičně české djs.
4. 12. Solomun
V pátek Roxy čeká exkluzivní hudební představení a pro tuto příležitost připravil team klubu několik novinek a navíc i jedno překvapení. Letní oznámení vystoupení Solomuna vzbudilo mezi českými fanoušky obrovský zájem a během několika týdnu byla jeho premiérová show v ČR vyprodána.
 


5. 12. Danger
Danger přijíždí jako jedna z hvězd elektronické scény letošního ročníku festivalu Colours of Ostrava, kde jeho strhující taneční show sledovaly tisíce nadšených návštěvníků. “Danger se stal jedním z největších překvapení letošních Colours. Proto jsme se rozhodli jej přivést do Prahy a uspořádat tak pro naše fanoušky malý mikulášský či vánoční večírek,” říká Zlata Holušová, ředitelka festivalu, který za pozváním Dangera do Prahy stojí.


9. 12. Editors
Editors vyrazili v říjnu na koncertní turné a po dvou letech se vracejí do Prahy. Sebou budou mít i čerstvou desku nazvanou In Dream. Koncert je tradičně již dlouho dopředu vyprodaný.

 


12. 12. Bondax
Premiérové vystoupení britské dvojice Bondax bylo přesunuto z konce listopadu na 12. prosince. Pro své fanoušky zaslali Bondax vyjádření: „Velmi se všem našim českým fanouškům omlouváme, nicméně musíme z organizačních důvodů přesunout naše pražské vystoupení na 12. prosince. Doufáme, že všichni dorazíte za měsíc do ROXY. Máme pro vás plno novinek.“

 


16. 12. Skyline
Skyline pokračují v tradici vánočních mejdanů, kterou kapela dodržuje už od roku 2006. Na 16.prosince si do Roxy chystají opět velkou show, chybět nebude ani afterparty s Hiffi And Jacob a dalšími hosty.
 


31. 12. 2015 Superfly New Year's Eve
Roxy společně s NoD letos znovu opakuje úspěšný koncept novoroční párty na třech stagích. Netradičně spojené prostory klubu Roxy a experimentálního NoD představí silvestrovský večírek pod taktovkou našich rezidentů. Pořadatelé připravují i 3D videomapping a světelnou show společně se speciálními dekoracemi přímo pro silvestrovský mejdan.
 
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BONDAX

Sobota 12. 12. 2015
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
BONDAX (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika