S United Flavour dnes vystoupí Jah Ova Evil a Ucee

S United Flavour dnes vystoupí Jah Ova Evil a Ucee

03. 12. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ve čtvrtek 3. prosince vystoupí v Lucerna Music Baru skupina United Flavour se svými hosty. Letos si do pražského klubu kapela pozvala jamajské duo Jah Ova Evil a zpěváka Ucee. 
Jah Ova Evil (JAM)
Jah Ova Evil je jamajská komunita, která svým působením reprezentuje silné lidské hodnoty jako lásku, rovnoprávnost a solidaritu. Touží po světu, kde chudoba nebude mít své místo a kde každý žije v harmonii se svým okolím. V České republice budou Jah Ova Evil reprezentovat dva bratři Gideon a Selah. Jah Ova Evil jsou velmi známí v jamajském hlavním městě Kingstonu, kde se podílí na tamním bohatém kulturním životě. Každý týden pořádají akce, díky nimž mladí a starší umělci sdílejí své poznatky o reggae hudbě. Hudba produkovaná členy Jah Ova Evil reflektuje současný trend tzv. reggae revivalu, přičemž se nebojí spojení s jazzem, soulem, hiphopem a elektronickou hudbou. S United Flavour nevystoupí náhodou. Již nějakou dobu spolupracují s basistou a producentem United Flavour Djeiem, který pro ně produkoval několik riddimů. Gideon se objevil na pódiu společně s United Flavour na letošním ročníku festivalu Rock for Churchill.
 


Ucee
Autorská tvorba tohoto talentovaného zpěváka s egyptsko-tuniskými kořeny nejde charakterizovat pouze jedním žánrem. V jeho písničkách a energickém projevu se snoubí reggae, soul, hip hop a Ucee nezapře ani své arabské kořeny. Ucee má za sebou stovky koncertů po celé Evropě a v severní Africe. Pravidelně spolupracuje s respektovanými německými skupinami Mortal Kombat a Soulid Kollective a vystupoval také vedle takových jmen, jako jsou Tarrus Riley, Alborosie, Gentleman nebo Konshens.

Své první sólové album pojmenované International Call vydal Ucee v březnu 2012, v současnosti pracuje na materiálu na další sólovku. Album International Call vyšlo kromě České republiky také v Německu, kde se setkalo s velkým ohlasem u recenzentů a skladby z něj zařadilo do playlistu na dvacet německých rádií. Od roku 2012 Ucee absolvoval spousty živých vystoupení a vydal řadu velice úspěšných singlů. V únoru letošního roku dokonce zprodukoval riddimovou kompilaci Pineapple Kush Riddim, na které se objevují i velké hvězdy reggae světa jako Anthony B nebo Sizzla. Ucee žije střídavě v Regensburgu a v Praze, takže jste ho mohli již několikrát vystupovat společně s United Flavour, s kterými již několik let úzce spolupracuje.

Koncert United Flavour se koná v rámci série 20 narozeninových koncertů u příležitosti 20. výročí Lucerna Music Baru.

Vstupenky v předprodeji jsou za 250 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na webu Lucerna Music Baru a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 300 Kč.

Oficialní Facebook událost: https://www.facebook.com/events/417507371768451/

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNITED FLAVOUR

Čtvrtek 3. 12. 2015
Vstup: 250 - 300 Kč
Vystupují:
United Flavour, Special guests: Jah Ova Evil (JAM), Ucee
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika