Free production přichází s novou halovkou

Free production přichází s novou halovkou

01. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po dlouhé řadě party Explosion se Robin Mikušiak rozhodl změnit celkovy koncept svých akcí. Počínaje přestěhováním party do Plzeňského DK Inwestu a přeorientováním na styl trance, uvede 22.9. premiérovou TranceParade.
Agentura Free Production připravuje první mega trance party v Západních Čechách a to hned v největším indoor prostoru v tomto regionu, určenému pro pořádání kulturních akcí.

22.9.2006 se otevřou brány plzeňského Domu kultury DK INWEST v jehož hlavních sálech a foyerech se odehraje první díl taneční party Tranceparade. (v těchto prostorách se bude podobná událost konat vůbec poprvé) Celková kapacita prostor určených pro konání této exklusivní akce přesahuje 3000 osob, čímž se Tranceparade zařadí mezi největší taneční události v naší zemi.



Hlavním hostem této party bude jedno z nejdiskutovanějších jmen na aktuální trance scéně, objev několika posledních let, jemuž jeho talent a raketový start kariéry zajistil respekt a spolupráci s takovými jmény jako jsou Tiesto, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Ferry Corsten a další. Dnes se řadí mezi absolutní světovou dj elitu a jeho tracky má v kufru snad každý trance dj po celém světě. Letos navíc díky remixům skladeb Direct Dizko a Oh Yeah s přehledem získal ocenění „Best New Producer“ v Trance Awards 2006 a v červnu odehrál svůj první Essential Mix na Radio 1, který byl v zápětí označen za mix roku 2006! Dámy a pánové, máme tu čest Vám oznámit, že hlavním hostem party Tranceparade bude holandský DJ a producent Sander Van Doorn.

Ovšem i zbytek obsazení hlavní Semtex trance stage je velice kvalitní. Druhým zahraničním hostem na tomto podiu je další talentovaný DJ z Holandska, který se několikrát s obrovským úspěchem představil v pražské T-mobile aréně a jeho jméno si získává stále více respektu mezi partypeople jak u nás, tak v celé Evropě. Je jím jeden z předních zástupců Krafty booking, holandský DJ QUINTIN. Českou republiku budou na této scéně representovat ti nejpovolanější DJs, a to ve složení: Martin Gredner, Michael C, Molczik a Marcus Cooper.

Koncept Tranceparade ale nezapomíná ani na příznivce tvrdších odnoží taneční muziky. Připravena je tedy i druhá, techno stage, kde se za gramofony vystřídají podle nás ti nejvhodnější zástupci stylu techno, ve složení: Toky, Kaisersoze, Spyro, Home (spolu s MC Keldou) a zástupci místní scény: Majkl a Jamal DJs.

Kvalitní hudební produkce však není naším jediným cílem. Na party čekejte kromě kvalitního zvukového a světelného aparátu včetně laserů a dalších věcí i jiné „atrakce“ jako jsou různé stánky, cocktail bar, připravuje se i lounge stage… a další věci. To vše (včetně informací o předprodejích) bude předmětem dalších tiskových zpráv, které budeme postupně zveřejňovat na Vašich oblíbených portálech.

www.freeproduction.cz/tranceparade

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika