Tomcraft na Citadele

Tomcraft na Citadele

01. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Citadela is back! S podtitulem Evolution se na tomto pokračování představí Tomcraft, Alex Axx Koss a před podpisem je prý ještě jedno velké jméno.
Je to téměř rok, co proběhla poslední Citadela. Loni jsme si mohli všimnout přerodu Citadely v úplně novou akci, u které je stále větší prostor dáván spíše aktuálním hudebním trendům. Objevovalo se stále více nových žánrů, jež dostaly prostor. Když se podíváme do světových žebříčků, je jasné proč. Techno jména se postupně ztrácejí v propadlišti dějin. Většina z nich přešla ke stylům jako je Elektro- viz. Sven Vaeth a světové kluby teď naplňují fenomény jako je Tiesto, PVD, Armin Van Buuren či Deep Dish. Citadela, hodná svému jménu nejstarší pravidelné noci na Moravě s tou nejaktuálnější muzikou, tak jako vždy dostojí svému jménu.

tomcraft

Na dvacátém sedmém pokračovaní s podtitulem Evolution se na hlavní scéně představí trancová megastar Tomcraft. To však není vše před podpisem smlouvy je i druhé světové jméno které bude potvrzeno každým dnem. Doplní je výtečný kanadský DJ Alex Axx Koss, který již několikrát na Citadele vystupoval (možnost slyšet jej jsme měli i v pražském Duplexu a na Flédě)

Na hlavní scéně nebude ani vteřinu hluché místo- Laydee Jane (Swi/Cz), Tomáš Haverlík (Sk), Simon Sayz, Petr Holman a Američan, krátce žijicí v čechách, William Rush (USA).

Druhá stage bude ve znamení techelektra, elektra a minimalu. Ti z vás, kteří jste byli na poslední Elektře na Flédě či v Radosti, jistě znáte Jontyho Scrufffa (UK) , zběsilou berlínskou scénu reprezentuje Holgi Star (De), dále zde uslyšíme českou stálici Orbitha, Kaisersozeho, Ian Fuzziho či nováčka Martina H.

Jak už víte, Citadela je multimediální show- uvidíme tedy spoustu nových technologií a performací. Uvidíme perfektní tanečníky, capoeiru, body-building vystoupení v režii Big One Fitness, Taneční upírskou performaci, pódiové dekorace od renomované pražské značky Barometr či videointalaci od neméně renomované značky Phase, Laser, špičková světla a pořádný soundsystem MarcelAudio, zůstanou tradiční. V shopu na rave.cz můžete lístky koupit za 290 Kč. Tato akce končí 15.8.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika