House music jako meditace v podání Adriatique

House music jako meditace v podání Adriatique

28. 01. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Solomunův label Diynamic v současnosti dominuje světové deep & house music a Praha v tomto už není výjimkou. Po třech vyprodaných show Diynamic umělců během 3 posledních měsíců, přijede na začátku června další zástupce, a to švýcarská dvojice Adriatique. Pro mnohé je jejich hudba nejčistější esencí house music, pro ně samotné je to hluboká víra v hudební meditaci.
Adriatique jsou zde pro ty, kteří hledají v současné taneční hudbě něco víc. Hloubavé pocity udržující konstantní napětí, někdy více deep někdy zase techy, ale vždy energické a nechávající za sebou utančené nohy nadšených party-people. Takoví jsou rodáci z Zürichu, oba skvělí producenti a performeří, oba jménem Adrian S. Zdálo se tak nevyhnutelné, že ty dva bude pojit silné hudební i přátelské pouto, které je nakonec dovede do náručí Mladena Solomuna a labelu Diynamic.

Adriatique (Diynamic/CH)

Za 5 let své existence vydali Adriatique nespočet úspěšných releasů na newyorském labelu Wolf & Lamb, londýnském Supernature (remix Footsteps) a nejčastěji právě hamburském Diynamic (Space Knights). Silné jsou i jejich remixy, např. Wicked Game (feat. Thyladomid), který má na Youtube kolem 8 milionů shlédnutí. Jejich exkluzivní podcast byl v roce 2014 zvolen Mixmag Mix Of The Year, což dvojici Adrianů otevřelo dveře na hlavní pódia světových tanečních festivalů.
 

V současnosti se Adriatique maximálně soustředí na práci na debutovém albu, kvůli kterému odmítli i prestižní hraní na lednovém mexickém BPM festivalu. Panuje velké očekávání, jaký bude jejich sound pro rok 2016 a jsme zvědavi, jak hluboko v jejich pocitech se společně dostaneme 10. června v ROXY.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ADRIATIQUE

Pátek 10. 6. 2016
Vstup: 320 Kč
Vystupují:
Adriatique (Diynamic/CH), Loutka, Lumiere, Fatty M, Eddie Mur, Ark
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika