Před Parov Stelar zahrají rumunští Golan

Před Parov Stelar zahrají rumunští Golan

17. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Největší pražský koncert electroswingového mága Parov Stelar a jeho kapely vypukne už v sobotu 20. února v holešovické Tipsport Aréně. Před Parov Stelar se v roli předkapely představí rumunská skupina Golan.
Golan je tříčlenná kapela z rumunské Bukurešti. Tvoří ji Alex, Mihai a Ernesto - tři hudebníci ovlivněni různými hudebními styly - housem, klasikou, jazzem a novým R&B. Jejich kombinací vytvářejí jedinečnou směs eklektických harmonií. Nahrávají naživo hudební nástroje jako trubka, flétna, bicí, používají samply a djing a přinášejí do dnešní elektronické hudby lidský element. Skupina vznikla v roce 2013 a brzy se stala jednou z nejoblíbenějších formací rumunské elektronické scény. V roce 2014 kapela získala Best Electro Award, cenu největšího rumunského hudebního časopisu Sunet, a na mnoha festivalech vystoupili jako hlavní hvězdy. V roce 2015 vydali svůj první singl Promises na německém labelu Motor Music. Na rok 2016 chystá kapela dvoupísňové EP na labelu Parov Stelar Etage Noir Recordings.

Golan

Hlavní hvězdou večera však bude Marcus Füreder, známější pod svým uměleckým jménem Parov Stelar. Rakouský hudebník, producent a DJ se proslavil nejen electroswingem, ale také skvělým samplovaným a kombinací různých hudebních stylů. Parov Stelar je nejúspěšnějším rakouským umělcem na mezinárodní úrovni, získal nespočet ocenění a spolupracoval s umělci jako jsou Tony Bennett & Lady Gaga, Marvin Gaye, Lana Del Rey, Brian Ferry a mnozí další. Parov Stelar Band a Parov Stelar Trio odehráli více než 600 koncertů po celém světě, vyprodali Regency Ballroom v San Francisku, Irving Plaza v New Yorku, dvakrát Forum v Londýně a vystupovali na festivalech Glastonbury, Eurockéennes, Zurich Open Air a na La Fete the L’Humanite v Paříži před 100 000 diváky.

Parov Stelar

Parov Stelar vyprodal několikrát sály i v Praze a jako headliner vystoupil na festivalech Rock for Churchill, Colours of Ostrava anebo Rock for People Europe. Nenechte si ujít velkolepou taneční show s razítkem kvality Parov Stelar. Už tuto sobotu 20. února 2016. Hala se otevírá již v 18:00.

Vstupenky za 800,- Kč + poplatky jsou stále ještě k dispozici v předprodeji v sítích Ticketportal a Ticketpro. Pokud by se už na vás nedostaly vstupenky na stání na plochu, nevěšte hlavu, na koncertech Parov Stelar tančí vždycky povinně celá hala!

Více info na:
www.parovstelar.com
www.facebook.com/parovstelar
www.dsmacku.com

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PAROV STELAR LIVE

Sobota 20. 2. 2016
Vstup: od 890 Kč
Vystupují:
Parov Stelar live (Rakousko), Golan (Rumunsko)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika