Loadstar a S.P.Y v květnu v Roxy

Loadstar a S.P.Y v květnu v Roxy

29. 02. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jistě znáte klasické řecké přísloví: Celek je víc než jen součet jeho částí. V případě Loadstar to platí dvojnásob. Bristolská dvojice Xample a Lomax kombinuje v projektu Loadstar to nejlepší z obou individualit, což dokazuje i nové EP, které nám v Praze hodlají představit.
Druhým headlinerem nabité noci bude brazilský hudební chameleón a špičkový producent patřící pod Hospital  - S.P.Y. Velmi silný květnový line up představí v ROXY rozmanitost drum&bassu v celé jeho kráse.
 

Loadstar jako společný projekt úspěšných producentů Xample a Lomaxe funguje od roku 2010 a obratně balancuje mezi elegantním liquid funkem (Stepped Outside) a kvalitním mainstreamem jako např. track Refuse To Love. Vyjímkou u Loadstar nejsou ani tvrdší polohy jako v případě šlapavého Bomber nebo singlu z nového EP Switch. Loadstar přenášejí svůj technický um a preciznosti i do dj setů, při kterých kombinují nejnovější djské technologie a výsledkem jsou jejich nezapomenutelné „4 hands“ sety.

S.P.Y

Přestože S.P.Y pochází se Sao Paula, žije v posledních letech v Londýně blíže svému současnému labelu Hospital Records. Vlastním jménem Carlos Lima, povoláním však hudební chameleón oslovující svou rozmanitou produkcí jak mainstreamové publikum vč. umělců typu Deadmau5, Pete Tong (Essential Mix 2015), tak undergroundové fans a ikony jako DJ Hype nebo Doc Scott. Mezi releasy pro Metalheadz, Med School nebo Hospital nikdo určitě neminul liquid funkovou hymnu By Your Side nebo remix Go od Delilah.

13. května představí ROXY velmi silný line up představující drum&bass ve všech jeho barvách a příchutích.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LOADSTAR

Pátek 13. 5. 2016
Vstup: od 270 Kč
Vystupují:
Loadstar (RAM/UK), S.P.Y (Hospital/UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika