Alternativní Nepal Fest proběhne tento víkend

Alternativní Nepal Fest proběhne tento víkend

07. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos po čtvrté se mezi Brdy a Šumavou odehraje Nepal fest, který stejńě jako v letech minulých bude ve znamní alternativní hudby. Co vše je na Vás 11.-12.8. připraveno, se dočtete v článku.
Festival alternativní hudby Nepal Fest oslaví letos čtvrtý rok. Opět trochu povyrostl a bude už regulérně dvoudenní. Dvacítka kapel na hlavní scéně, jako obvykle v širokém stylovém záběru. Namátkou jmenujme alespoň skapunkové 2v1, metalové Positive Mind, taneční Different DISCO, hip-hopové Navigators, alternativně-symfonickou Orchestru nebo Mladý Dynamický Kolektiv, hrající zběsilý folklor.

Druhá stage bude věnovaná opět zejména DJingu, ale vystoupí zde i zajímavé živé projekty například ambientní Ježíš táhne na Berlín, hip-hopová 2. Jakost, či bubeníci z Muerta Mente. Jinak se můžete samozřejmě těšit na reggae show Dr.Karyho, drumnbassovou party s Philipem TBC, Babe LN a Otaku Massive a samozřejmě na spoustu dalších jmen.

nepal fest

Malá DJská scéna bude vždy před a po skončení produkce na hlavním pódiu (tj. v pátek a v sobotu pozdě v noci, případně dopoledne) fungovat i v prostorách velkého baru.

Hudební nabídku doplní několik divadelních vystoupení v čajovně, která bude mimo to vyhrazena etnickým a chilloutovým zvukům. Součástí programu bude i bubenická jam session (bubínky s sebou vítány).
No a pověstnou třešničkou na dortu bude letos akční výstava „Jak se staví satelitní městečko.“

O pohoštění pro hosty narozeninové párty se postarají bary, výčepy i již zmíněná čajovna. Chybět nebude vegetariánská kuchyně a ani ortodoxní masožravci neumřou hlady. Součástí festivalového areálu bude opět zcela zdarma parkoviště i stanové městečko. Rybníků vhodných ke koupání je v nedalekém okolí (1-3km) hned několik.
Akce, která se uskuteční na okraji města Nepomuku (alias Nepálu), začíná v pátek 11. srpna ve čtyři odpoledne a končí v neděli za svítání. Vstupné je, jak bývá na této akci dobrým zvykem, dobrovolné!

Podrobný program festivalu, plakáty, loga i MP3 ke stažení a další informace jsou na www.nepalfest.cz.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika