Klára Vytisková pokřtí album Home

Klára Vytisková pokřtí album Home

23. 03. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Klára Vytisková aka KLARA. dokončila na konci minulého roku svou debutovou desku Home, která emotivně reflektuje stěžejní změny v jejím životě.
Na jaře vyráží se svou novou kapelou na turné, které vyvrcholí Křtem v pražské ROXY. Jako předskokan vystoupí nová výrazná postava na scéně, Lazer Viking a po Křtu bude nekonečná afterpárty.
 

KLARA. je sólový projekt Kláry Vytiskové, frontmanky elektropopové kapely Toxique. Už na začátku roku 2013 začala v domácím studiu dávat dohromady první písničky a vyšla ven se singly Survival
a Country Girl. Při dokončování desky se jí narodila dcera a tak sólový debut “Home" spatřil světlo světa až na konci listopadu loňského roku. Před vydáním zveřejnila duet se svojí sestrou Terezou aka Ednou Green - Home. Vydání desky provázel singl Forever, který složila Klára jediný jako čerstvá máma a křehce pojednává o zranitelnosti lidí, kteří hluboce milují.
 

Domov byl pro mladou zpěvačku, která trávila posledních deset let ježděním s kapelou po světě, důležité téma. Změna, kterou nastavilo její manželství, mateřství a vlastní domov v ní vyvolala mnoho emocí a právě z nich poskládala písničky na tuto desku. Je v ní slyšet mimo jiné i severský elektro pop a soul, na kterém Klára vyrůstala.
 
Klára pokřtí svojí desku 20.4. podpořena živou kapelou v sestavě (Tereza Vytisková - synth/drumpad/voc, Matěj Belko - bass/guitar/voc, Adam Koller - drums/drumpad a Jan Aleš -keys/synth).  Jako support vystoupí kapela jednoho šikovného kluka, jeho kytary a kompu - Lazer Viking. Koncertem křest nekončí, jako DJ nastoupí Klářina kamarádka Anche Er a dj Mr.Moustache, který Kláře povedeně zremixoval píseň Survival, bonus track z desky Home.

Dodal: Daniel Bacho, Roxy
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KLARA.

Středa 20. 4. 2016
Vstup: od 220 Kč
Vystupují:
KLARA. - Křest alba Home, Lazer Viking
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika