Adam Beyer vystoupí v květnu v Roxy

Adam Beyer vystoupí v květnu v Roxy

13. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ačkoliv z klubu ani na oficiálních webech švédského techno dje a producenta zatím není o vystoupení v Praze zmínka, událost na Ticketpro má jasné sdělení. Do Roxy zavítá 7. května osobně zakladatel Drumcode Records Adam Beyer.

 13. 4. 2016 16:00 - Oficiální tisková zpráva:

Adam Beyer přijede na začátku května do Roxy

ROXY utahuje kohoutky jarní klubové sezóny a seznam potvrzených jmen stále nekončí. Již v květnu vystoupí v Praze jedna z techno legend, majitel Drumcode Records a švédský špičkový dj a producent Adam Beyer. Hutná basová linka, cit pro atmosféru a osobitý zvuk - to očekávejte od Adama Beyera v sobotu 7. května v ROXY.

Adam Beyer

Adam Beyer je pro mnohé ztělesněním techna a bez velkého přehánění i osobností, díky které se globální techno scéna neustále posouvá kupředu.  Za jeho 20ti letou kariéru si ho mohli fanoušci zařadit do mnohých škatulek jako např. „švédská techno škola“ (společně s Cari Lekebushem a Joel Mullem) nebo nekompromisní tribal techno. Adam je ale povahou spíše inovátorem, který podobné škatulky rozbíjí špičkovou produkcí na vlastním labelu Drumcode Records a především vybroušenými dj sety (sledujte např. Mixmag Lab).

Adam je jedna z legend, která je již mnoho let na špici, ale přitom zůstává nohama pevně na zemi. Za vše, dle svých slov, vděčí lidem, se kterými spolupracoval jako Jesper Dählback nebo Richie Hawtin. Svůj fame využívá pro podporu nových talentů na vlatních labelech Drumcode, Truesoul a Madeye a velkou energii vkládá i do Drumcode radio show, která se vysílá ve desítkách zemí po celém světě a je právě synonymem současného techno soundu. 

Pokud máš na sobotu 7. května plán, budeš to muset zrušit. Adam Beyer a Drumcode míří do Prahy!

Událost: www.facebook.com/events/1766991490200026
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ADAM BEYER

Sobota 7. 5. 2016
Vstup: od 420 Kč
Vystupují:
ADAM BEYER (DRUMCODE/SWE), JB & Flesh, Džejár, Michael C (tech-house set), 2K&Eska
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika