Britský producent Curbi na květnovém Magnetic Festivalu

Britský producent Curbi na květnovém Magnetic Festivalu

21. 04. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedno z velkých letošních překvapení na taneční scéně, britský producent Curbi, přijede poprvé do ČR. Aktuálně patří Toby Curwen-Bingley k nejslibnějším nadějím Spinnin’ Records a proslýchá se, že by mohl brzy dostáhnout i věhlasu Olivera Heldense, který jej  objevil a dal mu velký prostor v podcastech Heldeep Radio.
V 17 letech se Curbi stane teprve druhým umělcem, který na MAGNETIC Festivalu vystoupí v takto mladém věku. Prvenství drží Martin Garrix, který přijel poprvé do ČR v květnu 2014. 

Toby Curwen-Bingley a Oliver Heldens

Curbi je příkladem toho, že sdílet vlastní produkci jakoukoliv cestou má smysl. Fakt, že si vás pak všimne velká nahrávací společnost není tedy sci-fi, ale v jeho případě realitou, která vyústila v podepsání kontraktu se Spinnin‘ Records. A pokud pod svá křídla vezme „Spinnin‘“ někoho v 17 letech a s jeho kvalitami, tak to už opravdu něco znamená. To byl i jeden z důvodů, proč jsme pro Curbiho rozhodli – přivézt na MAGNETIC Festival umělce, o kterém si myslíme, že bude těžké jej za rok / dva těžké zabookovat. Jeho zvuk není současný future / deep house na deset způsobů, ale je v něm něco nového, co by mohlo tento žánr v budoucnu posunout opět trochu dál. 
 


Vstupenky na MAGNETIC Festival, který proběhne 6. května 2016 v Praze, je možné zakoupit na www.ticket61.com

Dodal: Petr Tajčman, LIVE61 s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MAGNETIC FESTIVAL

Pátek 6. 5. 2016
Vystupují:
W&W (NL), The Chainsmokers (USA), Curbi (UK) a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika