Drumstation tento pátek

Drumstation tento pátek

09. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento pátek se v klubu Cross uskuteční 22. díl Drumstation.
Tento díl je věnován residentům (Suki a Beast67). Vedle nich se představí pražské duo Nitropank (Nitrous a 2K) a dalších 12 djs a 3 mcs.

Nezapomeňte, že každý návštěvník festivalu Love Planet, kterému bude chybět drumandbass má nárok se svou vstupenkou přijít do Crossu na Drumstation a bude mu poskytnuta sleva na vstup.

Letní díl Drumstation se uskuteční v pátek 11. srpna v klubu Cross a vystoupí na něm více jak 15 umělců, kteří obsáhnou téměř všechny různé podstyly drumandbassu. Na své si přijdou jak příznivci nuschoolového jump-upu, neurofunku, techstepu, tak již kultovních ragga junglů a ámenů. Djs doprovodí mcí z Reverse Art – Khaila, Orange a Turner.

drumstation

Drumstation otevře speciální host, Chica z TH3. Djka Chica je první ženou za mixpultem TH3. Poprvé se objevila u Sedmi vlků v polovině roku 2004, dnes patří k tahounům TH3 a stala se rezidentkou mejdánku Queens of the Jungle Beats, má zkušenosti s hraním z řady velkých undergroundových mejdanů jako Czechtek, Czarotek a dokonce si zahrála na letošním Cosmic Tripu. Její dynamický ostře junglový sound proložený jemnými vokály i depresivními smyčkami jednoznačně nadzvedává ze židle. Dj C.N.B. připravil pro Drumstation speciální set, ve kterém s ním na třetí gramofon bude scratchovat dj Monkeyfighter.

Cross se otevírá ve 20:00 hodin. Vstupné 30,- Kč do 22:00, poté 50,- Kč.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika