Jako support Rodrigueze se představí půvabná Španělka Lucia Scansetti

Jako support Rodrigueze se představí půvabná Španělka Lucia Scansetti

30. 06. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Něha a síla, které zastaví čas, ukazují nejlépe, že přirozenost jednoho jediného lidského hlasu je to jediné, čemu potřebujete naslouchat. V hlase této nové umělkyně pocítíte nejhlubší emoce. Jen několik slov vyjádří to, že je jí pouhých jedenadvacet let, ale že její zpěv zní jako zpěv člověka plného životních zkušeností a nadějí. 
Její první album “Dimensions of Dialogue” se zrodilo v Madridu ve Španělsku díky crowdfundingové kampani, která shromáždila potřebné finance na jeho vznik během necelého měsíce. Album tvoří sedm písní, v kterých zpěvačka prochází všemi svými imaginárními myšlenkami za doprovodu delikátních zvuků, snových zvukových krajin a tak výjimečného hlasu, který se navzdory jejímu mládí pyšní vyzrálostí, vřelostí a klidem, kterými oplývají jen zkušení umělci. 

Lucia Scansetti

Na scéně tedy máme nový hlas folkové femme: Lucía Scansetti je třaskavinou plnou popové měkkosti, organické ambience a klikatosti. Dalším mezníkem v její kariéře je fakt, že bude doprovázet Rodrigueze jako support při jeho letošním turné a 11.července zahraje před Rodriguezovým představením v pražském Foru Karlín.

Zbývajících pár vstupenek na koncert Rodrigueze, před kterým se jako support představí Lucía Scansetti, jsou k zakoupení v síti Ticketpro.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RODRIGUEZ

Pondělí 11. 7. 2016
Vstup: 890 - 2.990 Kč
Vystupují:
Rodriguez (USA), support: Lucia Scansetti (ES)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika