Skillet se vracejí - na podzim zahrají v Praze a Brně

Skillet se vracejí - na podzim zahrají v Praze a Brně

28. 07. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pouhých pár týdnů po svém strhujícím vstoupení na festivalu Rock for People vyslyšeli američtí rockeři Skillet zbožná přání svých fanoušků a potvrdili, že se už na podzim vrátí zpět.
A aby dobrých zpráv nebylo málo, oznamují hned dva samostatné koncerty – ve středu 30. listopadu vystoupí v brněnském Semilassu a v neděli 4. prosince v Malé sportovní hale v Praze. Jako předkapela se premiérově představí rocková parta z Ohia Red Sun Rising.

Skillet

"Skillet letos slaví 20. leté výročí a je tak trochu symbolické, že se je nám právě v tomhle jubilejním roce podařilo nejen přivézt na festival, ale domluvit i jejich první samostatné koncerty u nás. A je to i zásluhou českých fanoušků, kteří pro ně na festivalu vytvořili skvělou atmosféru. Kapela byla nadšená a spokojený byl i jejich agent, který se na RfP přiletěl podívat až z LA. Takže přesvědčit je, že by koncertů mělo být více, bylo nakonec lehčí, než jsme čekali,“ líčí s úsměvem Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production.

Do České republiky zavítají Skillet v rámci turné k albu Unleashed, které vychází 5. srpna. Malou ochutnávku nabídli už na Rock for People, kde zazněly mimo jiné singly "Feel Invincible" a "Back From The Dead".  
 

Vstupenky na oba koncerty budou v prodeji v síti GoOut.cz od 30. července za cenu 790 Kč. Více informací na www.rockforpeople.cz.

Dodal: Lucie Čunderliková, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SKILLET

Neděle 4. 12. 2016
Vstup: 790 Kč
Vystupují:
Skillet (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika