Komiks Weekender s Floorplan & Lyric

Komiks Weekender s Floorplan & Lyric

04. 08. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Zapomeňte už jednou provždy na báje a pověsti o tajemném zbojníkovi Robin Hoodovi... Prahu totiž konečně přijíždí dobýt legenda detroitského techna Robert Hood a chudí i bohatí tentokrát dostanou co proto rovným dílem!


Chcete to také vidět na vlastní oči? Chcete to také slyšet na vlastní uši? Chcete toho být zkrátka a dobře také součástí? Všechno to začíná již tento pátek 5. srpna ve 21:00 v malém Detroitu, v tom úžasném industriálním prostoru Strojírny, a maličko se vááám to protáááhne... Historicky osmý díl stále oblíbenější párty Komiks bude totiž dvoudenní a Robert Hood za stroji rozhodně neosiří! Navíc se tak stane jen pouhých pár dnů od vydání alba “Victorious“ na jeho vlastním znovuzrozeném labelu M-Plant a on neponechal nic náhodě... Jasně, stopky jeho kariéry sice začaly čas odpočítávat už v roce 1991, byl členem mohutné a dodnes tolik respektované “organizace“ Underground Resistance, ale parkety dnes prošlapují hlavně mladí a ti se opravdu jen velmi neradi vrací v myšlenkách zpět. Co s tím?! Chce to novou krev a svěží vítr do plachet další etapy projektu Floorplan! Odpověď našel u své dcery Lyric a že následný čas strávený spolu s ní ve studiu nebyl vyloženě promarněný, je slyšet v každé z těch jedenácti úderných skladeb, co tak skvěle na skvělém zvuku fungují... A ten bývá na akcích Komiks standardem. Kdo další v řadě se s ním tedy polaská?

V pátek Robert, v sobotu Michael! Ano, Michael Greene dobré čtyři roky tvoří svou sofistikovanou produkci jako Fort Romeau a spokojeně se může ohlédnout už za dvěma alby i u našich DJs tolik ceněných značek 100% Silk a Ghostly International, spoustou singlů a remixů pro stylově spřízněné kolegy... Britský hudební kouzelník Fort Romeau si střihne u nás svou premiéru a vy byste měli rozhodně dorazit včas. Sobotní program totiž startuje již ve dvě odpoledne, vy to máte s páteční páskou na ruce zdarma, a nezapomeňte, že i díky vám tak opět ožije nové umělecké centrum Pragovka, o němž se teď tolik mluví. Propojení nejrůznějších forem umění spolu s aktuální muzikou a jejími hrdiny přitom Komiks již od prvního dílu nebývale přeje! Tentokrát vaše oči zaměstná výstava člena uznávané skupiny Pondělí Petra Písaříka, ale také poutavý video art Ondřeje Ševčíka a nemalým dílem vlastně i světelný park v režii Gojo. Chybět však nebude ani bohatý doprovodný program, když zatoužíte po pauze. Je libo něco k snědku? Či snad váš oblíbený drink v cocktail baru? Potřebujete nakopnout kvalitní kávou, nebo naopak ochladit zmrzlinou? Všechno bude! Potěšte tedy vaše smysly komplet a bez předsudků...

Tropy v Praze ještě nutně nemusí znamenat nudu k uzívání... První srpnový víkend vás čeká pestrý kulturní program aspirující na další událost tohoto léta. V hlavních rolích detroitská super star Robert Hood a v žebříčku popularity strmě stoupající Fort Romeau z Velké Británie, k tomu nezbytné Komiks trio Lumiere, Fatty M a Schwa a bohatý domácí support těch, kteří mají na této párty také co říct... Vstupenky jsou stále v předprodejích za zvýhodněnou cenu, tak příliš dlouho neotálejte. Tohle je jasná volba a je jen na vás, zda upřednostníte divočinu v noci, či denní pohodu pod otevřeným nebem... V obou případech si užijte osmý Komiks naplno!

Dodal: Michal Ruzicka, BEEF records
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KOMIKS 8 – WEEKENDER

Pátek 5. 8. 2016 až Sobota 6. 8. 2016
Vystupují:
Floorplan & Lyric (Robert Hood, Detroit), Fort Romeau (Running Back), Mike Montano (Mex), Fatty M, Schwa, Lumiere, Oliver Torr, Jorgos, Vanko
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika