The Qemists naservírují svůj výbušný energetický koktejl v Praze a Brně

The Qemists naservírují svůj výbušný energetický koktejl v Praze a Brně

19. 09. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po nadšeně přijaté dvojici koncertů amerických rockerů Skillet pokračují organizátoři Rock for People v  dalších samostatných koncertech pod hlavičkou ROCK FOR PEOPLE PRESENTS. Svůj neodolatelný hudební koktejl přijedou tentokrát naservírovat britští The Qemists!
A radovat se opět mohou hudební fanoušci v Brně i v Praze. Kapela totiž vystoupí hned dvakrát: v sobotu 12. listopadu v brněnské Flédě a o den později, v neděli 13. listopadu to rozjede v pražském klubu Roxy.

The Qemists

„The Qemists letos na Rock for People předvedli strhující show, nabitou neskutečnou energií. Svým zápalem a živelností pohltili každého, kdo se přiblížil na doslech. Jsme rádi, že je můžeme přivézt znovu a jsme zvědaví, jak jejich výbušná show zarezonuje v komornějším klubovém prostředí,“ líčí Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production.

Základem kouzelné formule The Qemists je živelný mix drum'n'bassu, dubstepu a rocku, který při koncertech umocňují ještě živé bubny, masivní samply a klasické kytary. V minulosti například spolupracovali s Enter Shikari na hitu Take It Back, se kterými se letos vydali na tour, a to již podruhé. Na začátku března vydali nové, v pořadí třetí, studiové album Warrior Sound, a to po 6 letech od předchozí úspěšné desky Spirit in the System.

Vstupenky na oba koncerty jsou v prodeji v síti GoOut.cz za cenu 490 Kč. Více informací na www.rockforpeople.cz.

Kromě již zmíněných koncertů Skillet a The Qemists se pod hlavičkou ROCK FOR PEOPLE PRESENTS chystá na říjen ještě další koncert. 13. října ovládne klub Roxy jedna z aktuálně nejvýraznějších rakouských kapel Bilderbuch. Čtveřice se svým chytlavým mixem indie rocku, popu, funky a hip hopu sklízí úspěchy na všech frontách a tisk o nich mluví jako o nejvýraznější kapele v německy mluvících zemích. Sérii ROCK FOR PEOPLE PRESENTS odstartovali organizátoři jednoho z našich největších hudebních festivalů letos v lednu úspěšným koncertem amerických Three Days Grace. Od té doby přivezli mimo jiné Suicidal Tendencies, Avatar či Kinga Charlese.

ROCK FOR PEOPLE PRESENTS:
13. 10. 2016 – Bilderbuch (AU) / Roxy Praha
12.11.2016 – The Qemists (UK ) / Fléda Brno
13.11.2016 - The Qemists (UK ) / Roxy Praha
30.11.2016 – Skillet (USA) / Semilasso Brno
4.12.2016 - Skillet (USA) / Malá sportovní hala Praha

Bilderbuch založila začátkem roku 2005 čtveřice spolužáků ze střední školy ve městě Kremsmünster nedaleko Lince v době, kdy jim bylo sotva 15 let. O čtyři roky později vydali debut Nelken und Schillinge, který jim obratem zajistil popularitu a pilotní singl Calypso se umístil na čtvrté příčce rakouské indie chart. Jejich hit Maschin z alba Schick Schock má na svém kontě více než 4 miliony zhlédnutí a samotné album je platinové. Českému publiku se s úspěchem představili již několikrát, v roce 2014 zaujali na hradeckém festivalu Rock for People a v loňském roce je návštěvníci Fingers Up označili za jedno z největších překvapení festivalu.

Skillet: Rockový čtyřlístek z Memphisu je právem řazen mezi nejúspěšnější rockové kapely 21. století. Na svém kontě mají přes jedenáct milionů prodaných desek, jsou držiteli platinové desky za album Awake, vítězové Billboard Music Awards, byli několikrát nominovaní na Grammy Awards. Jejich videa mají miliony zhlédnutí na YouTube – ostatně jen sám singl Monster jich má přes 130 milionů. Kromě toho je tento singl dvojnásobně platinový a s 57 miliony přehrání na Spotify je osmou nejvíce přehrávanou skladbou roku 2015. A nezapomínejme ani na miliony oddaných fanoušků po celém světe…

Dodal: Lucie Čunderliková, SMART Communication s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE QEMISTS

Neděle 13. 11. 2016
Vystupují:
The Qemists (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika