Rapper Astronautalis se potřetí vrátí na místo činu

Rapper Astronautalis se potřetí vrátí na místo činu

18. 10. 2016  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Potřetí se na „místo činu“ – tedy do Lucerna Music Baru – vrací floridský rapper Astronautalis. Dva předchozí koncerty v Lucerna Music Baru se změnily v divoký večírek plný potu a energie – a Astronautalis neplánuje žádnou změnu.
„Praha je pro mě speciální místo a pokaždé se tam strašně rád vracím. Oblíbil jsem si tam vlastně všechno,“ říká. Astronautalis se s novou deskou Cut The Body Loose dostal do sfér, o kterých se mu v začátcích ani nesnilo – pořád ale zůstává tím nadšeným chlapíkem, který po koncertě ždímá tričko. Přijďte se přesvědčit ve čtvrtek 23. února.

Astronautalis

Koncert bude výjimečný i díky osobě předskokanky – tou bude experimentující písničkářka Aby Wolf, která v Česku už s úspěchem koncertovala coby vokalistka Dessy. Aby Wolf spolupracuje s lidmi kolem indie hiphopového kolektivu Doomtree a vydává pozoruhodné sólové desky. Ta poslední se jmenuje Call The Rocks.

Vstupenky jsou v předprodeji za 330 Kč + poplatky na pokladně a webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketpro a Ticketportal. Na místě 380 Kč.

Dodal: Jaromír Telenský, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ASTRONAUTALIS

Čtvrtek 23. 2. 2017
Vstup: od 330 Kč
Vystupují:
ASTRONAUTALIS / US, ABY WOLF / US
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika