Střekovská mumie

Střekovská mumie

17. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos opět s posledním prázdninovým víkendem otevře své brány dvoudenní hudební festival Colours of Music.
Stejně jako v předchozích letech se sobotní program odehraje na hradě Střekov, v pátek naopak na různých místech v centru Ústí nad Labem. Promotérem festivalu je tradičně Herozeronegro. Generálním partnerem festivalu je po loňské úspěšné spolupráci opět Česká spořitelna.


První festivalový den proběhne v Činoherním studiu, kde vystoupí skupiny Longital, Ememvoodoopöká a Universal Android, v hudebním klubu Circus, tam vystoupí španělská ska formace Skamarlans, kapela 2v1 a DJ Mik. Open air scéna vyroste v pátek na břehu řeky Labe u mostu Dr. Edvarda Beneše, u torza lodi Vrak, kde návštěvníky čekají koncerty Prago Union, Status Praesents, Hysterics a Magma Hotel, součástí scény na Vraku bude i urampa s exhibicemi předních riderů na prknech i na kolech. V baru Pomeranč se o páteční půlnoci představí DJ Tráva.

mumie

V sobotu se program přesune na hrad Střekov, kde bude festivalová scéna rozdělena do tří sekcí a návštěvníci festivalu si budou moci vychutnat atmosféru festivalu po celém areálu nejzachovalejší hradní zříceniny v Čechách postavené v gotickém stylu tyčící se na skále nad řekou Labe. Na hradním parkovišti bude největší pódium patřit hvězdám festivalu / J.A.R., Sunshine, Skyline, United Flavour/, na hradní terase vznikne scéna pro klubové projekty / Bratři Orffové, Balkan Beats DJs, Gipsy.cz/ a na hradní vyhlídce najde místo scéna pro djs /Tall, Hoffee, Blue/.

Cena permanentky opravňující návštěvníky ke vstupu na oba dva dny festivalu bude v předprodeji od 1. srpna do 31. srpna za 300 Kč. Vstupenka na sobotní program na hradě Střekov bude na místě v prodeji za 350 Kč, avšak do 18. hodin bude vstupné 280 Kč. Vstupné na páteční akce se bude pohybovat okolo sta korun.

Návštěvníci budou moci využít i ubytování na studentských kolejích ve čtvrti Klíše, posilněné hromadné dopravy před startem i po ukončení festivalu.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika