John Talabot v Roxy

John Talabot v Roxy

16. 11. 2016  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
  Od okamžiku, kdy vyšel dnes už legendární track Sunshine uplynulo již 7 let. Zatím stále má John Talabot na kontě oficiálně jednu desku, ale druhou má v rukávu a právě tu, ač stále zahalenou tajemstvím, přivezl představit spolu se svou originální tvorbou 11. 11. do Roxy a dle očekávání to bylo představení plné krásné hudby, jedinečných okamžiků a promyšlených mixů.
    Roxy má sice po narozkách, spanilá jízda skrze kvalitní beaty ale pokračuje směle dále. V dokonale symetrické datum 11. 11. pozvala do svých sklepních prostor jméno, které nemohlo uniknout žádnému z fajnšmekrů, co nemají páteční či sobotní večery a noci jen jako oslavu tance, přátel a alkoholu, ale i jako hudební poznání či rovnou hudební orgasmus. 
    
    Johnu Talabotovi kluby sluší, Roxy slušel John Talabot. Do noci zahřáté zprvu Romanem Raiem a po té Fattym M vplul v půl druhé, aby její další minuty směřoval stále více ke svému zvuku. Zvuku, který z debutového alba ƒIN udělal nezvykle celistvou nahrávku, co vyletěla nahoru závratně, jako padá vyhasínající hvězda dolů. Talabot ale nevyhasíná, nýbrž září stále víc, o čemž nás určitě přesvědčí na svém chystaném albu a o čemž nás live, byť v dj setu, přesvědčil v pátek v Roxy. Ač jej většina objevila díky hitu Sunshine či remixům pro The XX, pro mě otevíracím trackem do jeho tvorby song So will Be Now, jeho neskutečný zvuk byl jasnou poukázkou k vidění tohoto pána, až jednou do našich vod zavítá, a ten okamžik nastal.
 
Video: SOUNDOFE

    Že set může mít příběh a parádní gradaci nám tu a tam někdo z producentů a djs připomene, John Talabot nebyl výjimkou a příjemně zaplněnou nikoli však přeplněnou Roxy vzal na výlet do španělsky temperamentních, přesto zvláštním způsobem vyklidněných tracků, co s jemně vážným výrazem parádně míchal, zatímco čas plynul směrem ke konci jeho setu.

    House v jeho podání není něčím novým, dosud neobjeveným, je však dokonale vyšperkovaným o decentní zkrášovadla a především parádní návaznost mezi jednotlivými tracky. Nálada v sále byla po celou dobu příjemně uvolněná, energie plynula rovnoměrně a pomyslný řetěz ani na chvíli nespadnul. 

    Výjimečný večer s výjimečným producentem, parádním chill outem v podání Animal Print (materia.fm) & Arturo Legorreta, co nebyl jen do počtu, ale skvělou alternativou. Důstojné a skvělé pokračování rozjetých narozenin, co bude nejspíš pokračovat už za pár hodin s Oliverem Koletzkim, Digitalism, Umekem či v únoru Trentemollerem. Aneb chodit do Roxy je zase jednou fajn, díky.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JOHN TALABOT

Pátek 11. 11. 2016
Vstup: od 300 Kč
Vystupují:
JOHN TALABOT dj set (Young Turks / Hivern Discs/ESP)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika