Prohlášení pořadatele Summer of Love

Prohlášení pořadatele Summer of Love

20. 08. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Pořadatelé těsně před vypuknutím jubilejního ročníku festivalu vydali prohlašení, kde uvadějí vzniklé problémy okolo vystoupení Tigy a Jeffa Millse, kteří na Summer of Love nevystoupili. Těžko však říct, zda se jedná o prachobyčejné "záplaty" nebo o skutečná fakta. Čtěte také článek "Tiga a Jeff Mills zrušili svou účast na SOL".
Dnes ráno (pátek 18.8.) nám přišla velmi nepříjemná zpráva, která nás velice zarmoutila, stejně jako zarmoutí vás. Dj Tiga zrušil definitivně svoje vystoupení z důvodu nevyřízeného pracovního víza, které jsme ale nemohli nijak zařídit, neboť o pracovní vízum si musí Dj zažádat minimálně 30 dní předem na ambasádě ve své zemi, tedy Kanadě v případě Tigy. Jeho management nás o nutnosti víza informoval bohužel až v polovině minulého týdne, takže jsme již neměli jak vzniklou situaci vyřešit. Ve smlouvě ani v předchozí komunikaci o potřebě víza nebylo jakékoliv zmínky. Po festivalu zveřejníme oficiální prohlášení Phillipa Strauba, který pro nás Tigu bookoval.

U Jeffa Millse je to zcela jinak a chceme všechny jeho fanoušky poprosit o pomoc. O jeho zrušení jsme se dozvěděli nejprve z jeho webových stránek dnes ráno. Jeho management zrušil Jeffovo vystoupení údajně kvůli nedodržení technických podmínek - mixu Vestax PMC 500 a pozdní platbě honoráře. Celý honorář je zaplacen, je zaplacena celá letenka, všechny podmínky z naší strany jsou splněny, včetně technického rideru a mixu Vestax PMC 500. Co se stalo? Dnes ráno prý přišel od naší technické produkce email, že nejsme schopni mix zařídit. Po celodenním jednání a mnoha telefonátech, včetně přímého rozhovoru s Jeffem Millsem jsme konečně od managementu dostali onen údajný email o nedodržení technických podmínek. K našemu velkému překvapení nebyl tento email od nás, ale od technické produkce jeho vystoupení v Serbje v Makedonii 8.9.2006. Email najdete na konci této zprávy. Nevzdáváme to a věříme, že se vše vyjasní a Jeff přijede.

A prosíme Vás všechny o pomoc! Na stránce Axisrecords.com v kontaktech najdete přímý emailový kontakt na Jeffova osobního manažera Frederica Djaleeba. Prosíme, napište mu, že chcete Jeffa Millse na Summer Of Love. Velmi nám tím pomůžete!

V případě všech dalších vystupujích nám není známo, že by kdokoliv další nepřijel nebo nevystoupil. Technický tým Kraftwerk je již na Závodišti, členové Kraftwerk již přiletěli a jsou na cestě do Pardubic.

Velice se omlouváme všem fanouškům Tigy, že jejich oblíbenec nevystoupí a věříme, že si festival dokáží užít i bez jeho vystoupení, byť jsme tímto velmi zarmouceni. Neradi bychom Vás ukrátili o skvělé hudební zážitky a proto jsme ihned začali vzniklou a nepříjemnou situaci řešit a oslovili jsme mnoho bookingových agentur a žádostí o pomoc. Namísto zrušeného Tigy tedy na Summer Of Love 2006 vystoupí Marco Zaffarano, který je s festivalem spojen už od roku 1999 a vždy byl jedním z nejoblíbenějších Djů u nás.

Pokud se nám nepodaří přesvědčit ani s Vaší pomocí Jeffa Millse, aby přijel, také zde máme již připravenou náhradu v podobě velmi známých Zombie Nation, kteří by se tak představili v české premiéře. Zombie Nation budete znát především díky hitu Kernkraft 440, soundtracku z kultovního filmu Matrix.

Omlouváme se, že tuto informaci zveřejnujeme s několikahodinovým zpožděním, celý den jsme se pokoušeli situaci vyřešit. O vývoji událostí budeme průběžně informovat.

Oficiálně tímto rušíme Tigu a nahrazujeme ho Marco Zaffaranem a sdělujeme Vám, že jsme splnili všechny požadavky Jeffa Millse, ale nejsme schopni ovlivnit jeho rozhodnutí, zda do letadla opravdu nasedne. Uvidíme zítra odpoledne zda byla naše dnešní úmorná snaha vše vysvětlit a Vaše pomoc účinná. V případě zájmu o navrácení již zakoupené vstupenky nás prosím informujte nejpozději do soboty do 22.00 na emailu kristyna@xpublishing.cz, případně SMS na telefonu 777874863. Děkujeme za pochopení.

Tiga a Jeff Mills zrušili svou účast na SOL

3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
K.
03. 10. 2006 | 19:51:55
+0 | -0
narozdíl od treba T-Mobile areny :))

23. 08. 2006 | 16:22:56
+0 | -0
SoL je vyhlášenej relativně nízkýma cenama na barech. :-)
Martas
20. 08. 2006 | 16:40:00
+0 | -0
Ja myslim, ze uz to vedeli mnohem dele, ale jen se bali to dat dopredu na verejnost. Preci jen by si spousta lidi rozmyslela vylet do pardubic. Myslim si, ze kdyby to Tiga nenapsal na svuj web, tak se to dozvime vsichni az na fstivalu, jako to bylo treba na Cosmic Tripu. Jinak myslim ze i tak se to povedlo,, lidi idealne a mimo Kraftwerk mě velice potěšily ceny na barech.
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika